Home Lifestyle 21 x cringy beelden en bedenkelijke hersenspinsels in de vierde ‘Temptation Island’-aflevering

21 x cringy beelden en bedenkelijke hersenspinsels in de vierde ‘Temptation Island’-aflevering

Wij willen Rogers leven! Of op z'n minst zijn slaappatroon.

© VIJF

Vrijdagavond konden we smullen van het allereerste kampvuur van dit ‘Temptation Island’-seizoen. Heel erg spannend werd het niet, maar er trokken wel heel wat andere zaken (al dan niet gewenst) onze aandacht.

We beginnen de aflevering met een haast trieste terugblik naar de vorige aflevering, waarin verleidster Armanda toegeeft dat ze ‘verliefd’ zou zijn op Heikki. En die laatste is er uiteraard volledig mee weg.

Dat ze een verleidster is, spreekt Heikki zelf letterlijk uit. Maar dat dat zou kunnen betekenen dat Armanda die verliefdheid veinst, gaat een logicabruggetje te ver voor de Grobbendonkenaar.

Wie dan weer wél echte gevoelens beweert te hebben gehad voor Heikki, is verleidster Kimberly. Of om het in haar woorden te zeggen: ze heeft wel even iets voor hem gevoeld gehad, maar ze heeft er niks mee gedaan gehad. We geven maar eerlijk mee hoe Kimberly zelf het verhaaltje te berde bracht. De ondertitelaars kozen er helaas voor om die overbodige voltooide deelwoorden niet mee uit te typen.

Over gevoelens gesproken… Zijn wij de enigen die totáál niet begrijpen waarom een vrouw met dezelfde naam als je vriendin automatisch een grotere bedreiging voor je relatie vormt dan een vrouw met een andere naam?

Ja, Sidney, uiteraard is het volkómen per ongeluk dat je verleidster Demi aanspreekt met het troetelnaampje dat je voor je vriendin uitkoos… Is er iemand ter wereld die deze quatsch gelooft?

Over de dubbelzinnigheid van het woord ‘deem’ zullen we nog maar zwijgen want dat was nog niet eens het enige bedenkelijke hersenspinsel van Sidney deze aflevering. Wat later legt de Nederlander uit waarom hij z’n vrienden nooit vertelt over zijn ruzies met Demi

Nou. Over naar de orde van de dag! De mannen hebben dit jaar zowaar zin in het eerste kampvuur. Dat er in de vorige seizoenen al tranen rolden tijdens kampvuur nummer een, lijken ze vergeten te zijn. Roger kan zijn enthousiasme nauwelijks onderdrukken.

Sidney wil er op z’n paasbest uitzien. Ook hij maakt zich allesbehalve zorgen om de beelden.

En toen volgden deze weerzinwekkende haartooibeelden… Gebruik je voor deze speciale gelegenheid een gel van eigen kweek, Sidney?

Het enthousiasme van de mannen bleek uiteindelijk niet eens onterecht te zijn. Ze kregen bijzonder saaie beelden te zien van hun vriendinnen. En ook de vrouwen kregen (nog) geen onheilspellende dingen te zien. Het enige onheilspellende aan het kampvuur was tot nog toe de blik van presentatrice Annelien.

Uiteraard kan er in Thailand niet verbijsterend veel gebeuren als een van de deelnemers ervoor kiest om 150 % van zijn nodige dosis slaap op te nemen.

Oké, om heel eerlijk te zijn, we zijn jaloers op Rogers slaappatroon… Maar voor verleidster Lizzy betekent dit wel dat ze Roger zal moeten bijbrengen dat hij met zes of zeven uur slaap minder ook voldoende uitgerust zal zijn. Zo te zien zal de rosse vonk haar verleidingstechnieken eerst nog wel wat moeten bijschaven

Wat ons verder opviel is dat de mannen steevast in blote bast rondparaderen, terwijl Laura de hele aflevering lang haar wit kniebroekje aanhield.

En dan nog even dit:

Dat weten we dan ook weer. Tot volgende week, liefste ramptoeristjes!

Lees ook: