Home Lifestyle 10 cringy en walgelijke, maar ook één gevatte uitspraak in de negende...

10 cringy en walgelijke, maar ook één gevatte uitspraak in de negende aflevering van ‘Temptation Island’

Toen er alwéér een nieuwe verleidster kwam opdraven, zei Heikki wat de nog overgebleven 'Temptation Island'-kijkers dachten.

© VIJF

We geven het toe. Veel valt er dit jaar niet te halen uit ‘Temptation Island’. Gelukkig brengen de absurde uitspraken van de kandidaten zo nu en dan nog wat leven in de brouwerij. Dit artikel is er eentje voor de telkens weer teleurgestelde volhouders, maar zeker ook voor de terecht afgehaakte ex-‘Temptation Island’-kijkers.

1. ‘Ze moet gewoon goed geneukt worden’

Voor wie zich afvraagt waarom Jaimy in godsnaam als een van de mannelijke vrijgezellen geselecteerd werd: wij beginnen het stilletjes aan te begrijpen. Zijn grote, vuile mond gaf ongetwijfeld de doorslag. ‘Veel blabla, weinig boemboem’, noemen ze dat. Nee, Jaimy, ‘eens goed geneukt worden’ is niet de oplossing voor alles. Wij geven een klein beetje over in onze mond telkens de Nederlander in beeld komt.

2. ‘Mijn papa heeft negen kinderen bij allemaal verschillende vrouwen’

Sommige dingen vertel je gewoon beter niet op een eerste date, Roger. Niet iedereen verstaat onder ‘genieten van het leven’ je zaad planten waar het maar vliegen wil.

3. ‘Ik heb het wel voor Chinezemensen

Roger houdt wel van Chinezemensen. En wij weten één ding. Sugar Jacksons broer is de ‘Temptation Island’-ondertitelaars meer dan een bedankje verschuldigd.

Vervolgens wil hij even niet al te subtiel polsen of de nieuwe verleidster het ook voor Rogermensen heeft.

4. ‘Mijn vriendin is niet mijn Temptation’

Deze uitspraak zou weleens voor de breuk tussen Roger en Laura gezorgd kunnen hebben.

Waarom de cateringmedewerker hier plots als een heuse undercover cameraman – inclusief bijpassend, spannend muziekje – aan de slag moest, is ons compleet onduidelijk. Spanning opbouwen die er niet is?

5. ‘Ik ben gewoon een metroman’

We halen de definitie van een metroman er even voor je bij, Sidney. Een metroman is een aantrekkelijke, meestal heteroseksuele man, die erg met zijn uiterlijk bezig is en hierin vrouwelijke trekjes vertoont. Hij is niet bang om zijn gevoel en zachte kant te laten zien. Welk gevoel? Welke zachte kant? We vrezen dat Sidney weer maar eens geen benul heeft van wat hij uitkraamt.

Begeleid door MJ’s bijpassende ‘Man in the Mirror’ krijgen we enkele cringy beelden van Sidneys fitnesssessie te zien. Compleet overbodig, doch een tikkeltje vermakelijk.

Na al dat spiegel kijken kent hij nog steeds z’n eigen krachten niet? Nou.

Al leek Sidney niet de enige die zijn spieren wou showen deze aflevering. We krijgen een acute kuitkramp wanneer we Anneliens beenpositie van naderbij bekijken.

6. ‘Ik heb best wel wat vrouwen gehad’

We gaan eerlijk zijn. Het was bizar moeilijk om dé walgelijkste uitspraak van Sidney tijdens deze aflevering te selecteren. Maar niets is zo misselijkmakend als een man die opschept over zijn vrouwelijke veroveringen.

7. ‘Mijn moeder is een heel lastige vrouw’

Door je moeder op televisie te beledigen voor een verleidster, kom je allesbehalve sympathiek over, Sidney. Arme Demi(‘s).

Geen wonder dat ‘zijn’ Demi zich wat verderop vergrijpt aan Gaetans rug. (Let ook op Laura’s verbrande snoet wanneer ze Gaetan haast verwijtend zegt dat hij ‘toch nooit verbrandt’.)

Al begrijpen we ook niet helemaal wat dit moet voorstellen…

8. ‘Eerst rustig praten en dan hun vriendje verlaten’

Veruit de slapste openingszin in de geschiedenis van ‘Temptation Island’. ‘Ik ben Jill en ik krijg alles wat ik wil’ en ‘200 cc aan humor’ waren al prachtig, maar dit? Wereldklasse, Quinten!

De nieuwste verleider krijgt Laura dan ook langs geen kanten verleid.

Awkward.

9. ‘Ik weet natuurlijk niet of het een beetje een verleidingszet is’

Milou daarentegen, lijkt continu te vergeten dat ze zich niet in een of andere goedkope datingshow bevindt. Het is niet ‘een beetje’ een verleidingszet wanneer Jietse je een armbandje geeft, Milou. Hij wil gewoon jouw relatie doen ontploffen. Kom van die roze wolk af en wake up!

10. ‘Twerken is gewoon mijn manier van dansen’

Heikki had het haar nog zo verboden, maar Milou twerkt erop los. Wat je dansen noemt…

11. ‘Ah ja nog een, allez ja. Probeerde gij ook eens, hè’

En toen werd de tigste verleidster binnengedragen…

… en Heikki zei wat iedereen die het einde van deze alweer slaapverwekkende aflevering gehaald had, dacht.

Ai. Er is er eentje jaloers. Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.