Home Lifestyle VERRASSEND: ‘Temptation’ Roger onthult of Laura en hij nog een koppel zijn

VERRASSEND: ‘Temptation’ Roger onthult of Laura en hij nog een koppel zijn

Gisteravond was Roger te gast in de Nederlandse 'Temptation Talk'.

© VIJF

Roger was donderdagavond te gast in ‘Temptation Talk’, de Nederlandse variant van VIJFs ‘Goedele on Top’. Daar verklapte hij of Laura en hij nog een koppel zijn.

Héél erg warm krijgt ‘Temptation Island’ haar kijkers dit jaar niet, maar het programma werkte wel al flink op de lachspieren. Zo gingen vooral Roger (23) en Laura (22) over de tongen. Roger gaat elke avond vroeg naar bed en Laura kijkt de vrijgezellen amper aan én werkt hen daarenboven tegen bij de andere vrouwen. Het koppel zou volgens velen dan ook ‘te saai’ zijn voor de ultieme relatietest.

De uitkomst

Dit jaar wordt er voor het eerst nog niet verwoed gegist naar de einduitkomst. Misschien is het daarom dat Roger donderdagavond in de Nederlandse ‘Temptation Talk’ de huidige relatiestatus van Laura en hem al onthulde?

En die uitkomst is enigszins verrassend. Roger vertelde Rick Brandsteder dat Laura en hij elk hun eigen weg gingen na de ‘Temptation Island’-opnames in Thailand. Vanavond is Laura te gast in ‘Goedele on Top’. De liefhebbers kunnen daar ongetwijfeld enkele sappige details te weten komen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.