Home Lifestyle ‘Korte samenvatting van dit seizoen van #BlindGetrouwd: Veel geblaat, weinig wol. Gelukkig...

‘Korte samenvatting van dit seizoen van #BlindGetrouwd: Veel geblaat, weinig wol. Gelukkig hielden Line en Victor het wel nog vol.’

De hashtag #BlindGetrouwd kan weer even de ijskast in, maar eerst nog een bloemlezing van de tweets over de laatste aflevering!

Afscheid nemen is moeilijk, al weten we niet of de ‘Blind Getrouwd’-kijker er ook zo over denkt. Elf weken lang werden we gezamenlijk gegijzeld door vijf verhalen die eigenlijk weinig interessant waren, maar waarnaar we toch moesten blijven kijken. Ga en wees vrij, liefste VTM-kijker, maar lach eerst nog even mee met deze reacties op de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’.


VTM besloot de kijker niet te lang in spanning te houden. Al snel wisten we dat we twee teleurstellingen te verwerken kregen en dat enkel Victor en Line nog de meubelen konden redden. Met alle gemengde gevoelens van dien.

En er waren nog meer gemengde gevoelens. Hoewel de meerderheid van de kijkers Victor en Line het geluk gunt en hen bovendien super schattig vindt samen, zijn er enkelen die de kaas van hun boterham zien eten.

Al verpestte de Kempenaar het volledig bij de vrouwen van ‘t Stad.

Of we deze (teleurstellende) uitslag aan het begin van het experiment hadden kunnen voorspellen? Hell to the no.

De twitteraar ziet zichzelf graag als expert en geeft dan ook ongevraagd zijn deskundige mening over waar het fout ging.

En dan moest de reünie nog beginnen! Sommigen focusten zich daar voor een laatste keer op de frustratie die Annelies teweegbrengt…

…terwijl anderen meer oog hadden voor het verdriet van de anders zo jolige Joris. Koekjes en knuffels coming his way!

Al maakte de Antwerpenaar de kijker toch even trots. De manier waarop hij Annelies begroette kon amper afstandelijker.

Nu iedereen voor ‘t eerst samen is, vindt Twitter dat de mislukte koppels aan het swingen mogen gaan. En dan hebben we het niet over het soort swingen dat Line en Victor deden op hun trouwfeest…

Zet de mannen bij elkaar en er komen bedgeheimen boven. Want door te benadrukken dat ‘het’ niet gebeurde tijdens de huwelijksnacht, bevestigde Lenny indirect dat het later wél gebeurde. Ha!

Maar het waren niet de nachtelijke avonturen van de koppels waarover op Twitter het meest gepraat werd, maar over wat er op hun neuzen stond te prijken. Plots was zowat elke kandidaat een briller, of hadden de echte brillers een nieuw exemplaar. We zouden bijna zeggen dat het verdacht was, maar dit is natuurlijk niet ‘De Mol’.

Een weinig subtiele sponsoring kan het enige juiste antwoord zijn. Er werd gegokt…

…en goed gegokt. Wie anders dan business woman Eline De Munck zou erop komen om haar ontwerpen tentoon te stellen op enkele van de meest bekeken neuzen op de Vlaamse televisie?

En plots zat het er alweer op. Deze twee twitteraars vatten het vierde seizoen in slechts enkele woorden perfect samen.

We zouden zeggen: tot volgend jaar! Maar aan jullie reacties op de aankondiging van seizoen 5 te lezen, is een vraagteken hier beter op zijn plaats. Dus…tot volgend jaar?

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.