Home Lifestyle ‘My name is Joeji and I come from Peej #DeMol’

‘My name is Joeji and I come from Peej #DeMol’

Dé helden van de vijfde 'De Mol'-avond waren volgens Twitter Joeji from Peej en Bruno, godverdoezje!

In de vijfde aflevering van ‘De Mol’ werd een eerder saaie eerste opdracht snel goedgemaakt door een hilarisch Vietnamees dinertje en een bikkelhard gespeelde paintballproef die de door velen verdachte Eva fataal werd. Meer dan genoeg om over na te praten op Twitter, dus!

Meer dan de vreemde vaststelling dat scout Bas geen vuur kan maken, valt er in de ‘Expeditie Robinson’-proef weinig op te merken. Over naar het etentje, waarbij het zich aankleden voor de proef de moeilijkste opdracht blijkt voor de mannen. We kunnen misschien niet (allemaal) geweldig kaartlezen, Joeri, in koffers maken, outfits samenstellen en kleren strijken met een stijltang zijn wíj de helden.

Op de Vietnamese dames maakt Joeri niet al te veel indruk. Op de kijker daarentegen.

Het diner is gevuld met goeie momentjes, zoals wanneer Elisabet Joeri’s hint om naar buiten te gaan niet begrijpt. Nee, Elisabet, Joeri wil niet met jou gaan vogelen op de wc. Calm down.

Elisabet is duidelijk een beetje nerveus voor haar speech en kalmeert haar zenuwen met wijn. Desondanks blijven haar te korte toespraak en bijhorende gezichtsuitdrukking eerder awkward. Geweldig voer voor een meme wel!

Onhandige twitteraars begrijpen maar niet hoe Eva kan falen in haar opdracht. Voor hen gaan zulke dingen gewoon vanzelf.

Ook in de paintballproef laat Joeri zich van zijn beste kant zien. Voor een enkeling bereikt hij zelfs een heldenstatus.

Maar laat ons eerlijk zijn: de échte held van de paintballproef is Bruno. Omwille van zijn opoffering…

…en omwille van het ‘Ik ben bedoempt!’-momentje.

En omwille van deze toevoeging aan onze vocabulaire, uiteraard! Toch nog íéts wat we leerden uit de eerste proef…

Terwijl iedereen het na de paintballproef heeft over de slechte smoes van Bas, kunnen wij alleen maar denken aan Joeri’s vreemde verstopspelletje met de kaart. Waarom doet hij dit? En waarom praat niemand erover?!

Dankzij gemene streken van Joeri, Elisabet en haar zogezegde bestie Kaat, heeft Eva geen pasvragen en weinig tot geen info over de proef. Met de advocate verliezen heel wat kijkers hun Mol. Terug van start, dus!

Anderen blijven nog even lekker in hun zelfgekozen tunneltje zitten.

En dan is er nog Kaat die nét voor de eliminatie zegt dat ze alles op Eva heeft gezet. Huh?! Wat moeten we hiermee aanvangen? Is ze dan de Mol omdat ze er niet uit ligt? Waarom tonen ze zoiets? Te. Veel. Verwarring.

Dit is alvast hoe wij ons momenteel voelen… Volgende week beter?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.