Home Lifestyle YES: Jani Kazaltzis maakt tóch nieuw seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’

YES: Jani Kazaltzis maakt tóch nieuw seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’

Jani haalde vandaag zijn boekje vol scherpe sneren boven voor de eerste opnamedag!

Jani Kazaltzis
© VIER

Het tiende seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’, dat vorig jaar werd uitgezonden, zou mogelijk het laatste worden. Presentator Jani Kazaltzis hoopte namelijk op een hoogtepunt te stoppen. Maar Vlaanderens bekendste stylist stelt zijn fans niet graag teleur, dus haalde hij vanmorgen zijn boekje vol scherpe sneren weer boven voor de eerste opnamedag van het elfde seizoen. Hoera!

Seizoen 11

Met een knal eruit gaan, dat leek de bedoeling van Jani Kazaltzis met het feestelijke tiende seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’. Hij gaf in dat seizoen niet alleen onbekende koppels, maar ook bekende koppen zoals Pommeline en charmezanger Christoff een restyling. Een jaar voor die uitzendingen zei Jani in een interview dat hij na het volgende seizoen wilde stoppen met het programma. ‘Het is belangrijk om te weten wanneer je moet stoppen met een succesvolle reeks’, klonk het toen, al zei hij ook dat zijn crew wel nog een toekomst voor het programma zag. Sindsdien leek de presentator zijn ambities te verleggen naar studioprogramma’s, met de datingshow ‘Matchmakers’ en deze week zelfs zijn allereerste liveshow voor ‘Dancing with the Stars’.

Het kwam dus als vrij verrassend nieuws toen we eerder vandaag op Jani’s Instagram Story zagen dat hij op stap is met zijn ‘Zo Man Zo Vrouw’-team voor een gloednieuw seizoen. ‘Eerste opnamedag voor “Zo Man Zo Vrouw”, seizoen 11!’, roepen ze enthousiast. We zijn benieuwd welke verschrikkelijke kleerkasten Jani deze keer onder handen neemt, maar om dat te weten te komen, zullen we nog een tijdje moeten wachten.

Meer programma’s om naar uit te kijken: