Home Lifestyle Jani geeft Pommeline en mama Chantal een make-over in speciale ‘Zo Moeder...

Jani geeft Pommeline en mama Chantal een make-over in speciale ‘Zo Moeder Zo Dochter’-aflevering

Benieuwd wat Jani van deze blonde bombshells zal maken.

Jani
© VIER

Volgende week donderdag is het weer tijd voor een speciale aflevering van ‘Zo Man Zo Vrouw’, eentje met een bekend duo. Deze keer geen broer en zus zoals Christoff en Lindsay, maar een moeder en dochter. ‘Temptation Island’-verleidster Pommeline en haar mama, cafébazin Chantal, zijn de volgende slachtoffers van Jani.

Pommeline en Chantal

Hun blonde haren en pronte boezem hebben ze gemeenschappelijk, maar voor de rest verschillen Pommeline en haar moeder flink van elkaar. ‘Nog extravaganter en excentrieker dan ik’, zo beschreef de ‘Temptation Island’-verleidster haar ma al meermaals in de pers, en dat is ook te zien aan haar kledij. Zal Jani Chantal uit haar dierenprintjes krijgen? En wat is het plan met Pommeline?

‘We zullen wel zien wat Jani met ons gaat doen. Ik heb alle vertrouwen in hem’, vertelt Pommeline aan Het Laatste Nieuws. ‘Ons mama en ik volgen hem al jaren, we zijn trouwe fans van ‘Zo Man Zo Vrouw’. Al snapte ik in het begin zijn vraag om deel te nemen niet goed. Gelukkig was het voor een speciale aflevering ter gelegenheid van het tiende seizoen. (lacht)’

Je ziet de speciale ‘Zo Moeder Zo Dochter’-aflevering met Pommeline en Chantal op donderdag 5 oktober om 20u35 op VIJF.

Meer Jani:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.