Home Lifestyle Food SANTÉ: Gent krijgt eigen gin-festival

SANTÉ: Gent krijgt eigen gin-festival

Hebben jullie er gin in?

De Holy Food Market in Gent organiseert in het weekend van 20 april het Ghent Gin Festival. Drie dagen lang kan je er gins van over de hele wereld proeven. Santeekes!

Een oude kerk werd vorig jaar volledig omgebouwd en gerenoveerd tot de hippe Holy Food Market. Een plaats waar je gezellig iets kan drinken, een hapje kan eten bij een van de vele eetkraampjes of de beentjes kan losgooien op hun legendarische feestjes. In april is de Baudelo-abdij the place to be voor alle gin-liefhebbers. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april vindt er namelijk het Ghent Gin Festival plaats.

Proeven

De toegang is gratis. Je kan er drie dagen lang gins van over de hele wereld proeven, de klassiekers én de allernieuwste creaties. Er zullen meer dan 60 standjes zijn, verschillende workshops en je kan er tal van producten en speciale kruiden kopen zodat je thuis zelf aan de slag kan om de lekkerste gin te maken. Tournée Minerale is dan al zeker verleden tijd, dus noteer het event zeker in je agenda. Op hun Facebookpagina vind je meer informatie.

Lees ook: