Home Lifestyle Food AHA: met deze simpele tip wordt je gin-tonic nog beter

AHA: met deze simpele tip wordt je gin-tonic nog beter

Ga jij vanavond gin-tonics drinken?

Het is weekend! Ga jij straks aan de gin-tonic? Dan check je best even dit simpele trucje waardoor je drankje nóg beter wordt.

Heb jij enkele pareltjes van gin in je barkast staan, maar meng je die steevast met cheap-ass tonic uit de supermarkt? Heel. Erg. Zonde. Want wanneer je een gin-tonic drinkt, bestaat maar liefst twee derde van je drankje uit tonic.

Het is dus jammer als je een suikerrijke supermarkttonic kiest boven een premium tonic. Zo lanceerde Schweppes al een premium-lijn, maar wisten ook steeds meer kwaliteitsmerken als Fever Tree, Erasmus Bond, Fentiman’s en Thomas Henry de winkelrekken te veroveren. Experten beweren zelfs dat de tonic die je kiest, belangrijker is dan de gin zelf.

Ginventory

Geen idee welke tonic bij een welbepaalde gin past? De gratis app Ginventory helpt je graag een eindje op weg. De gin-tonicgids vindt voor jou de perfect serve voor duizenden gins. Zo ontdek je welke tonic bij welke gin past en welke garnituur je daar best bij gebruikt. Su-per-han-dig!

Wees trouwens ook niet te gierig met ijs en kies voor grote blokken, zodat je drankje goed koud blijft en niet te snel verwatert. Cheers! 😉

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.