Home Lifestyle MUST VISIT: deze wellness is dé place to be voor ginlovers

MUST VISIT: deze wellness is dé place to be voor ginlovers

Sit back, drink and relax!

The Gin Spa
© Instagram @

Zit jij door dit gure weer in een dipje en zie jij jezelf liever aan het zwembad liggen met een lekkere cocktail? Dan hebben wij de ultieme uitstap voor jou gevonden. Enter: The Gin Spa.

Eerlijk is eerlijk, aan dit winterweer kunnen wij niet veel veranderen. Maar wij hebben wel de perfecte plek gevonden waar je helemaal tot rust kan komen met een lekkere gin-tonic in de hand. In The Gin Spa kan je namelijk drijven in een kuip vol gin-tonic, krijg je massages met aangepaste kruiden, kan je je nagels onder handen laten nemen en word je verwend met de lekkerste cocktails op basis van gin. Yep, hier ben je in no time al je zorgen vergeten.

Ideale citytrip

Aan de start van elke behandeling krijgt iedereen dezelfde vraag: hoe wil jij je vandaag voelen? Je kan dan kiezen uit: vrolijk, actief, rustig, zuiver, energiek of detox. Op basis daarvan krijg je een aangepast verwenmoment voorgeschoteld.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een ticket richting Schotland boeken, want The Gin Spa opende aan het einde van 2017 zijn deuren in Glasgow. De bedenkers van Gin71, een van de bekendste bars in Schotland, hebben deze zaak opgericht, dus ze weten goed met wat ze bezig zijn. Onze voorkeur gaat alvast uit naar de rustige behandeling. Hallo, ontspannende massage!

Lees ook: