Home Lifestyle Noodlot slaat opnieuw toe in ‘Familie’: Jan komt in het ziekenhuis terecht

Noodlot slaat opnieuw toe in ‘Familie’: Jan komt in het ziekenhuis terecht

Moeten de kijkers binnenkort opnieuw afscheid nemen van een personage?

Familie
VTM

Het zijn spannende weken voor de ‘Familie’-kijkers onder ons. Eerder deze week kwam Wim Veugelen plots om het leven en ook vanavond was er een dramatische wending in de VTM-serie. Tijdens de openbare verkoop van zijn café zakt Jan plots in elkaar voor de ogen van zijn familie. Zal hij 2018 nog halen?

Trouwe ‘Familie’-fans (yours truly) hadden al een tijdje in de gaten dat het hoestje van Jan niet gewoon een verkoudheid was. Zijn ex-vrouw Linda maakt hem al eventjes het leven zuur, met als ultiem hoogtepunt de openbare verkoop van zijn café. In de aflevering van vanavond was het moment van de waarheid aangebroken voor onze pater familias. Kan hij de Jan & Alleman terugkrijgen of is hij zijn levenswerk voor altijd kwijt?

Anna to the rescue

Dankzij Anna – beter bekend als ‘de bomma’ – komt het hoogste bod van een Van den Bossche. Heel even leek het café van Jan in handen van een andere bieder te zullen vallen, maar dankzij extra hulp van Mathias en Peter kwam alles toch tot een goed einde. Behalve voor Jan, want de spanning van de verkoop steeg hem naar het hoofd, waardoor hij uiteindelijk in elkaar zakte. Of hij het zal halen is voorlopig nog onduidelijk, want de makers van ‘Familie’ laten ons nog heel even in spanning. Veel sterkte, Jan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.