Home Lifestyle VTM lanceert spannende webserie ‘Loft Lars’ als kerstcadeautje voor alle ‘Familie’-fans

VTM lanceert spannende webserie ‘Loft Lars’ als kerstcadeautje voor alle ‘Familie’-fans

Wij weten wat doen in de kerstvakantie!

Familie
VTM

‘Familie’-fans krijgen van VTM een extra kerstcadeautje, want de televisiezender lanceert net voor de feestdagen een nieuwe webserie. Na ‘De Zaak Bart’, ‘Niko op de vlucht’ en ‘De jacht op Emma & Guido’ is het nu de beurt aan ‘Loft Lars’.

De voorbije dagen is de regen met bakken uit de lucht gevallen en doen we niets liever dan met een dekentje in de zetel kruipen. Iets wat ze bij VTM goed begrepen hebben, want speciaal voor de koude winternachten lanceert de zender ‘Loft Lars’.

De allereerste winterreeks bestaat uit tien afleveringen die allemaal minder dan drie minuten duren. In de gloednieuwe webserie zie je hoe Lars (Kürt Rogiers) na een memorabele nacht gegijzeld wordt in zijn eigen loft. In ‘Loft Lars’ krijgt Kürt bovendien gezelschap van voormalig Miss België Ellen Petri.

Spanning gegarandeerd

In de webserie brengt Lars de nacht door met Marthe (Ellen Petri), maar de volgende ochtend blijken er een aantal zaken niet te kloppen. De lift doet raar, de batterij van hun telefoons zijn leeg en ook het licht werk niet… Gelukkig heeft Lars al snel door dat ze gegijzeld worden, maar ze kunnen de onbekende gijzelaar op geen enkele manier bereiken.

De gijzelaar speelt een psychologisch spelletje met het koppel, maar op hetzelfde moment wil deze persoon Lars ook iets duidelijk maken. Kunnen Lars en Marthe ontsnappen en wie schuilt er achter dit gevaarlijke spelletje? Je ontdekt het vanaf 22 december, exclusief op de VTM-website of app.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.