Home celebs Peter Bulckaen, Mathias in ‘Familie’, verloor 15 kilo in 5 maand tijd

Peter Bulckaen, Mathias in ‘Familie’, verloor 15 kilo in 5 maand tijd

De acteur staat strakker dan ooit.

Isopix

Peter Bulckaen besloot om gezonder te eten en meer te bewegen. Al die moeite loont, want de ‘Familie’-acteur verloor al 15 kilo in nog geen half jaar tijd.

In ‘Familie’ begon Mathias plots heel intensief te sporten. Peter Bulckaen (52) wou zijn personage realistisch neerzetten, dus hij besloot ook te fitnessen. ‘Ik wou dat die inspanningen zichtbaar waren op het scherm’, vertelt Peter aan Dag Allemaal. ‘Ik begon een pak gezonder te leven en veel meer te bewegen. Het resultaat is er: ik verloor 15 kilo in amper 5 maanden tijd.’

Fitter

Peter riep voor zijn nieuwe levensstijl de hulp in van een personal coach. ‘Hij stelt trainingsschema’s voor me op en hij gaf me een aangepast dieet‘, aldus Peter in Dag Allemaal. ‘Zo eet ik nu veel minder koolhydraten, en dat helpt. Ik voel me veel fitter.’ Zijn harde werk in de sportschool en zijn sterke karakter tijdens het eten, werpen duidelijk vruchten af. Peter ziet er strakker uit dan ooit.

Teddybeer

De meningen op sociale media over Mathias/Peter zijn transformatie zijn verdeeld. Sommigen vrezen dat hij zijn aaibaarheidsfactor gaat verliezen: ‘Nee, Mathias moet een teddybeer blijven’. Terwijl anderen helemaal fan zijn van zijn nieuwe body: ‘Ik kwam hem onlangs tegen en hij ziet er echt goed uit’. Wat denken jullie?

Een grapje op de Facebookpagina van ‘Familie’:

Als Mathias zo blijft sporten, ziet hij er binnenkort nog zo uit 🙈 💪

Posted by Familie on Thursday, September 28, 2017

Bron: Dag Allemaal

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.