Home Lifestyle Janine Bischops maakt morgen haar entree in ‘Familie’

Janine Bischops maakt morgen haar entree in ‘Familie’

Haar personage is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Familie
© VTM

Morgen is het zover: dan verschijnt Janine Bischops in ‘Familie‘. Voor die soap kruipt ze in de huid van mama Brigitte De Wulf. Maar of dochterlief Amélie zo blij is met haar komst, is nog maar de vraag…

Eind augustus maakte VTM bekend dat Janine Bischops – voor de ‘Thuis‘-kijkers beter bekend als Jenny – een nieuw personage in ‘Familie‘ zou vertolken. De actrice voelde zich al meteen thuis (pun intended!) op de set van deze populaire soap en dat resultaat zien we vanaf morgen eindelijk op ons televisiescherm.

De nieuwe madam Marianne voor ‘Familie’?

Janine speelt in de soap de rol van Brigitte De Wulf, mama van Lars en Amélie. Maar het lijkt erop dat Brigitte geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. ‘De rol van Brigitte is er een die over de tongen zal gaan’, vertelt Janine.

Ze is geen hartelijke, volkse vrouw zoals Jenny in ‘Thuis’ was. Bovendien mag ik een bommetje droppen dat een effect zal hebben op verschillende personages.

Say what?! Een bommetje droppen? Zou ze problemen veroorzaken tussen Amélie en Peter? Zorgt ze ervoor dat Lars drastische beslissingen gaat nemen bij Fashion? Of gaat ze zich moeien met het leven van Lars én Amélie? Oh boy, zoveel vragen.

Janine verschijnt maar voor een korte periode in de serie, maar de kijkers zullen zich haar daden en woorden nog lang blijven herinneren.

© VTM

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.