https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YES: deze oude bekende keert terug naar ‘Familie’

YES: deze oude bekende keert terug naar ‘Familie’

Het is ondertussen al de derde comeback van de acteur.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan in de VTM-soap ‘Familie‘. Meestal moeten we jullie triest nieuws meedelen (denk maar aan het vertrek van Cathérine Kools), maar deze keer mogen we een geweldige comeback aankondigen. Hoera! En jawel, je kent de acteur sowieso!

Yes, binnenkort verschijnt er opnieuw een oude bekende op ons televisiescherm. Want niemand minder dan acteur Michael Vroemans maakt zijn comeback in ‘Familie‘. Michael speelde van 2006 tot 2012 en van 2014 tot 2015 de rol van Maarten Van den Bossche, zoon van Jan Van den Bossche, broer van Leen en halfbroer van Bart, Mieke en Guido. Van een ingewikkelde stamboom gesproken!

Samen met zijn vriendin Roos, actrice Heidi De Grauwe, vertrok hij in de serie op wereldreis. Beide personages keerden echter in 2014 terug. Ze kwamen terug naar huis, maar toen liep het compleet fout. Roos en Maarten werden gegijzeld en dat leidde tot de dood van Roos. Maarten raakte in een depressie en verliet alweer de serie.

© VTM

Comeback nummer drie

‘Ik stap definitief uit “Familie”. Als Maarten terugkomt, zal hij worden gespeeld door een andere acteur’, vertelde Michael twee jaar geleden. Maar de makers van de serie hebben hem toch opnieuw kunnen verleiden, want de veertigjarige acteur staat al sinds vorige maand opnieuw op de set in Boortmeerbeek.

‘Het gaat wel om een tijdelijke terugkeer van een paar maanden’, vertellen ze bij VTM. ‘Hij is vanaf januari opnieuw op het scherm te zien.’

© VTM

‘Familie’ is elke weekdag om 20u te zien bij VTM.

Lees ook: