Home Lifestyle YES: vanavond duikt er een nieuw personage op in ‘Familie’

YES: vanavond duikt er een nieuw personage op in ‘Familie’

De enige echte schoonzoon van de Bomma krijgt een gastrol in de serie.

Familie
© VTM

Vanavond verschijnt er alweer een nieuw personage in ‘Familie‘. Hoera! Deze keer mag Annie Geeraerts aka de Bomma haar eigen schoonzoon verwelkomen op de set. ‘Het gaat om een gastrol’, klinkt het bij VTM.

Familie‘ zorgt vanavond voor een primeur, want voor de eerste keer ooit spelen Annie Geeraerts en haar eigen schoonzoon, acteur Wim Danckaert, in dezelfde serie. Wim mag namelijk voor ‘Familie’ in de huid van schoenenverkoper Ward kruipen.

Nieuwe liefde?

Mode-ontwerpster Hanne Van den Bossche – gespeeld door actrice Margot Hallemans – leert Ward kennen in zijn schoenenwinkel. Maar hoe de relatie tussen deze twee personages verder evolueert, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. Zou Hanne opnieuw verliefd worden? Of zorgt de komst van Ward voor een (drastische) verandering bij Fashion? Wij zijn alvast benieuwd.

Het is niet de eerste keer dat Wim een gastrol op zich neemt. In het verleden speelde hij ook al mee in onder andere ‘Flikken‘, ‘Thuis‘, ‘Aspe‘, ‘De Rodenburgs‘, ‘David‘, ‘De Bunker‘, ‘Coppers‘ en ‘Professor T.‘.

© VTM

‘Familie’ is elke weekdag om 20u te zien bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.