Home Lifestyle Cédric Van de Caveye krijgt vanavond een nieuw gezicht in ‘Familie’

Cédric Van de Caveye krijgt vanavond een nieuw gezicht in ‘Familie’

'Ik zal mijn uiterste best doen om mijn eigen invulling aan het personage te geven.'

Familie
© VTM

‘t Is zover: vanavond duikt er (alweer) een kersvers gezicht op in ‘Familie‘. Deze keer verschijnt er geen nieuw personage op de set, maar geeft Yanni Bourguignon gestalte aan Cédric Van de Caveye. Daarmee volgt de 19-jarige acteur Bas Van Weert op.

Vanaf vanavond ziet Cédric Van de Caveye er een tikkeltje anders uit in ‘Familie‘. Acteur Bas Van Weert neemt namelijk afscheid van de serie, maar Yanni Bourguignon volgt hem met plezier op. ‘Het voelt geweldig om in de huid van Cédric te mogen kruipen’, vertelt Yanni. ‘Ik merk dat ik toch wel wat gemeen heb met mijn personage.’

Onschatbare waarde

Yanni kent iets van acteren, want hij was jarenlang lid van een amateurvereniging en hij speelde vorige jaar een van de hoofdrollen in de musical ‘Footloose’. Het is wel de eerste keer dat hij zo’n grote tv-rol beet heeft. ‘Het samenwerken met Sandrine André en Peter Bulckaen is van onschatbare waarde, het zijn toppers in hun vak’, gaat Yanni verder. ‘Voor de kijkers zal het even wennen zijn, maar daar heb ik alle begrip voor. Ik zal mijn uiterste best doen om mijn eigen invulling aan het personage te geven.

En de jonge acteur krijgt al meteen leuk gezelschap, want hij maakt zijn intrede in de serie naast Sarah-Lynn Clerckx, die zijn nichtje Louise speelt.

© VTM

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.