Home Lifestyle Drama in ‘Familie’: Wim overleeft zijn val van de stelling niet

Drama in ‘Familie’: Wim overleeft zijn val van de stelling niet

Hoe moet het nu verder met Lieselotje?

Familie
VTM

De kerstperiode is normaal gezien een periode van vreugde en gezelligheid, maar bij onze favoriete familie van het land gaat het er momenteel iets minder rooskleurig aan toe. In de vorige aflevering kregen we te zien hoe Wim na een val (of was het een duw van Daniel?) op de grond lag, en vanavond kwam de ruzie tussen de papa van Lieselotje en zijn ex-vrouw tot een dramatisch einde.

Er is al een tijdje drama gaande tussen Wim Veugelen en zijn ex-vrouw. Hun dochter Lieselotje had enkele verdachte blauwe plekken opgelopen, maar dit is nog lang niet alles. Wim had door dat Maura hun dochtertje wilde ontvoeren samen met haar nieuwe (en gewelddadige) vriend Daniel.

Gelukkig kon Wim de kidnapping voorkomen en heeft hij het meisje verstopt bij Mieke en Niko. Alleen gaven Maura en Daniel zich niet zo makkelijk gewonnen. Zo kwamen ze aankloppen bij de brouwerij en hebben ze ingebroken in het huis van Rudi en co.

In de aflevering van gisterenavond kregen we te zien hoe Daniel Wim opzocht op zijn werk en hoe ze ruzie kregen. Op het einde zag je hoe Wim ernstig gewond op de grond lag en hoe het lief van Maura zich snel uit de voeten maakte.

Wat met Lieselotje?

De makers van ‘Familie’ hebben ons niet lang in spanning gelaten, want vanavond kregen we te zien dat Wim zijn val niet overleefd heeft. Ging het om een ongeluk of heeft Daniel de vader van Lieselot bewust naar beneden geduwd? Het is een klap die bij iedereen hard aankomt, maar vooral bij het kleine meisje. Blijft ze bij haar opvanggezin, krijgt haar moeder haar nog te pakken of nemen Mieke en Niko haar in huis? To be continued…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.