Home Lifestyle Film Jennifer Lawrence krijgt in ‘Don’t Look Up’ het gezelschap van een echte...

Jennifer Lawrence krijgt in ‘Don’t Look Up’ het gezelschap van een echte sterrencast

Naast Leonardo DiCaprio zullen ook Meryl Streep, Ariana Grande én Matthew Perry te zien zijn in de Netflixfilm.

don't look up
© Getty

In februari wisten we jullie al te vertellen dat Jennifer Lawrence na een korte pauze terug van weggeweest is. Zo speelt ze binnenkort mee in de Netflixfilm ‘Don’t Look Up’ en daarvoor krijgt ze het gezelschap van een échte sterrencast. Zo worden ook Meryl Streep en Leonardo DiCaprio gelinkt aan het project.

In ‘Dont Look Up’ speelt Jennifer Lawrence de rol van een wetenschapper. Samen met haar partner wil ze de rest van de wereld overtuigen dat er een asteroïde zal inslaan op onze planeet. Je zou dus denken dat het om een rampenfilm gaat, maar niets is minder waar. Het nieuwe project van de actrice heeft namelijk vooral een komische ondertoon.

Sterrencast

Verder krijgt ‘The Hunger Games’-actrice het gezelschap van enkele opvallende namen. Zo spelen onder anderen Meryl Streep, Cate Blanchett en Leonardo DiCaprio al zeker mee in de Netflixfilm ‘Don’t Look Up’. En daar stopt het niet, want ook Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Kid Cudi en Matthew Perry maken deel uit van de cast. Van een echte sterrencast gesproken!

Wie welke rol krijgt in de film is voorlopig nog niet bekend. Al is er wel geweten dat de tweede hoofdrol – en hoe kan het ook anders – voorzien is voor Leonardo Dicaprio. Hij zal namelijk de partner van Jennifer Lawrence spelen in de film. Ook op het eindresultaat is het jammer genoeg nog even wachten. Volgens bronnen is het script al klaar en hopen de makers om in november 2020 te kunnen beginnen met filmen. Wij duimen alvast mee.

Lees ook: