Home Lifestyle Film Jennifer Lawrence is dit jaar nog te zien in de nieuwe Netflixfilm...

Jennifer Lawrence is dit jaar nog te zien in de nieuwe Netflixfilm ‘Don’t Look Up’

Na een korte pauze zou de actrice weer volop aan het acteren zijn.

jennifer lawrence
© Getty

Goed nieuws voor fans van Jennifer Lawrence, want de actrice is binnenkort weer te zien op het kleine scherm. Zo speelt de blondine mee in de komedie ‘Don’t Look Up’ die dit jaar nog (!) op Netflix te zien zal zijn.

Jennifer Lawrence speelt in de film ‘Don’t Look Up’ de rol van een wetenschapper. Samen met haar partner wil ze de rest van de wereld overtuigen dat er een asteroïde zal inslaan op onze planeet. Wel gaat het niet om een rampenfilm, want haar nieuwe project zal voornamelijk een komische ondertoon hebben.

Back to work

Het is voor Jennifer een tijdje geleden dat ze nog te zien was in een film. Haar laatste grote film was ‘Red Sparrow’ die uitkwam in 2018. Daarnaast kroop ze in 2019 nog een keertje in de huid van Mystique voor ‘Dark Phoenix’, een onderdeel van de ‘X-Men’-saga. Nadien besloot de actrice een korte pauze in te lassen. Toch lijkt het erop dat deze nu voorbij is. De blondine heeft namelijk nog heel wat projecten op haar planning staan.

Zo werkt Jennifer samen met Amy Schumer al een tijdje aan een film waarin de twee actrices elkaars zussen spelen. Verder heeft ze ook nog een rol in de film ‘Bad Blood’, in de dramafilm ‘Burial Rites’, in de filmbiografie ‘Zelda’ en in ‘Marina’, een verhaal over de grote liefde van Fidel Castro. In de toekomst krijgen we dus nog heel veel van de blondine te zien, maar voorlopig hebben nog niet al haar films een releasedatum gekregen. ‘Don’t Look Up’, haar samenwerking met Netflix, wordt wel dit jaar nog verwacht.

Lees ook: