Home Lifestyle Film Netflix brengt binnenkort eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’ uit

Netflix brengt binnenkort eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’ uit

Fast forward naar december, please!

de familie claus
© Netflix

Netflix gaf eerder al de teaser van ‘The Christmas Chronicles 2’, de allereerste kerstfilm van dit jaar vrij, maar de streamingdienst heeft nog meer voor ons in petto. Binnenkort lanceren ze namelijk de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’. Eentje voor op je to watch-lijstje!

De afgelopen dagen is het behoorlijk grijs en grauw geweest, dus we kunnen allemaal wel wat warmte en gezelligheid gebruiken. Wij kijken met andere woorden dus al ontzettend uit naar de kerstperiode en dat hebben ze bij Netflix ook goed begrepen. Zo kondigde het streamingplatform de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm aan. Enter: ‘De Familie Claus’.

De Familie Claus

‘De Familie Claus’ komt er in december aan en de hoofdrollen zijn voorzien voor Jan Decleir (Noël Claus), Pommelien Thijs (Ella), Sien Eggers (Jet), Stefaan Degand (Elf Holger) en Mo Bakker (Jules Claus). Matthias Temmermans is dan weer verantwoordelijk voor de regie van de film.

Het verhaal van de film gaat over Jules Claus die absoluut geen fan is van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar wil hij namelijk niets meer te maken hebben met de kerstperiode. Vanaf zijn moeder naar haar werk vertrekt, gaat Jules dan ook naar de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij op een dag een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Wonderbaarlijk, maar dat is nog lang niet alles. Tijdens zijn avontuur komt hij namelijk te weten dat zijn grootvader stiekem de kerstman is. Een traditie die al jaren in de familie zit, maar die na het overlijden van Jules’ vader weer bij zijn grootvader terechtkomt.

Maar wanneer hij plots zijn been breekt, heeft hij de hulp van Jules nodig om Kerstmis te redden. Jules wil zijn opa helpen, maar vooraleer hij het kerstgevoel kan delen met anderen moet hij zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden. Wij zijn alvast benieuwd of het hem zal lukken!

de familie claus
© Netflix

‘De Familie Claus’ is vanaf december 2020 te zien op Netflix in België en Nederland.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.