Home Lifestyle Film Tyra Banks onthult dat er plannen zijn voor een tweede ‘Coyote Ugly’-film

Tyra Banks onthult dat er plannen zijn voor een tweede ‘Coyote Ugly’-film

Fingers crossed! 🤞

coyote ugly
© Getty

Goed nieuws voor fans van ‘Coyote Ugly’! Tyra Banks verkondigde in een interview namelijk dat er plannen zijn om een vervolg aan de populaire film te breien. En laat dat nu exact het goede nieuws zijn dat we nodig hadden!

Tyra Banks was enkele dagen geleden te gast bij ‘The Kelly Clarkson Show’. Toen kreeg ze van haar gastvrouw de vraag of ze haar dansmoves uit ‘Coyote Ugly’ gebruikt had voor haar auditie als host voor ‘Dancing with the Stars’. Toen vertelde het model dat ze diezelfde normaal nog een videogesprek had om een eventuele reboot van de populaire film te bespreken.

Vervolg Coyote Ugly

Daarnaast vertelde Tyra ook dat Maria Bello, die de rol van Lil speelt in de film, normaal gezien ook zou deelnemen aan hetzelfde gesprek. Alleen moest het model hun call afzeggen omdat ze die dag al te gast was bij de talkshow van Kelly Clarkson. ‘Ja, we zijn aan het praten over een vervolg op “Coyote Ugly” of over een eventuele serie’, aldus Banks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Alles zit duidelijk nog in een beginfase, maar wij zijn alvast ontzettend enthousiast over een mogelijk vervolg op de film. Tyra Banks zelf droomt ook al jaren luidop over een eventuele reboot. Zo sprak ze in 2018 in een interview met People al over haar ultieme cast. Zo wilde ze Lady Gaga als eigenares van de bar en Meryl Streep als een Coyote. Benieuwd wat dat zou geven!

Lees ook: