Home Lifestyle Film NOSTALGIE: er komt een musical van ‘Freaky Friday’

NOSTALGIE: er komt een musical van ‘Freaky Friday’

Dit is al de vierde verfilming!

Lindsay Lohan deed een tijdje geleden een warme oproep aan Disney om een vervolg op de succesfilm ‘Freaky Friday’ te maken. Een vervolg zit er helaas (nog) niet in, maar Disney Channel gaat wel een hedendaagse musical van de film maken. Hoe leuk is dat?!

Het is al veertien jaar geleden dat Lindsay Lohan voor de film ‘Freaky Friday‘ in de huid van actrice Jamie Lee Curtis kroop. Dankzij een magisch gelukskoekje vond deze gedaanteverwisseling plaats, maar gelukkig keerden de personages na enkele hilarische momenten opnieuw naar hun eigen lichaam. Yep, we herinneren de verhaallijn nog alsof het gisteren was. En er is goed nieuws, want Disney Channel gaat een musicalversie van deze film maken. Whoohoo!

Bye bye Lindsay Lohan

Deze remake zal de vierde verfilming van ‘Freaky Friday’ worden. Mary Rodgers schreef het originele verhaal in 1972 neer. Vier jaar later verschenen Jodie Foster en Barbara Harris in de eerste verfilming, in 1995 werd de tweede verfilming een feit en in 2003 – de bekendste versie – schitterden Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis in de hoofdrol.

Hoewel Lindsay maar al te graag opnieuw in de huid van Anna Coleman wil kruipen, zal de hoofdrol hoogst waarschijnlijk niet naar haar gaan. Er wordt namelijk gezegd dat Heidi Blickenstaff en Cozi Zuehlsdorff zullen zingen en dansen in het verhaal.

De première van de nieuwe musical staat gepland in 2018, maar voor de rest is alles nog een goed bewaard geheim. Hopelijk verschijnt deze verfilming snel op ons televisiescherm. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.