Home Lifestyle Film WOW: ‘High School Musical 2’ is ondertussen al 10 jaar oud

WOW: ‘High School Musical 2’ is ondertussen al 10 jaar oud

Gelukkige verjaardag, Wildcats!

'High School Musical 2'
Giphy.com

De cast van ‘High School Musical’ heeft iets te vieren, want de tweede film uit de reeks mocht deze week tien kaarsjes uitblazen. Gelukkige verjaardag, Wildcats!

De tweede ‘High School Musical’-film bestaat deze week tien jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De cast en crew van de film denkt er duidelijk net zo over en heeft op sociale media enkele leuke herinneringen gedeeld.

Monique Coleman aka Taylor McKessie heeft een fragment van het nummer ‘What Time Is It’ op Instagram gepost met volgend onderschrift: ‘Het is moeilijk om te geloven dat #HSM2 ondertussen al tien jaar geleden is. Ik zal mijn jaren als #wildcat altijd koesteren. #whattimeisit’.

We’re all in this together

Ook Kenny Ortega, de regisseur en choreograaf van de film, liet van zich horen op sociale media. ‘Gefeliciteerd met je 10de verjaardag HSM2! Mijn liefde en dank gaat uit naar alle wildcats die onze #highschoolmusicalfranchise nog altijd steunen’, klinkt het onder zijn foto.

KayCee Stroh beter bekend als Marthe Cox heeft een filmpje van de repetitie gedeeld met haar volgers. ‘Ik zal de herinneringen die we tijdens ons real life zomerkamp gemaakt hebben altijd koesteren’, aldus KayCee.

Bij Vanessa Hudgens en Zac Efron bleef het stil, maar wij zijn er zeker van dat ook hun gedachten bij de tiende verjaardag van ‘High School Musical 2’ waren, want ‘once a wildcat, always a wildcat’.

Lees ook: