Home Lifestyle Film ZIEN: er is een eerste promovideo voor de ‘Mean Girls’-musical

ZIEN: er is een eerste promovideo voor de ‘Mean Girls’-musical

Het snuifje Karen-humor dat erin zit, is alvast veelbelovend.

Als je ‘t niet aankan om Regina George door iemand anders gespeeld te zien worden dan Rachel McAdams, klik dan snel weg. De musicalversies van Plastics Karen, Regina en Gretchen kondigen in een allereerste promovideo de ‘Mean Girls’-musical aan.

Musical

Al een geluk dat het woensdag is, anders zouden de drie dames in de video de regels al verbroken hebben voor ze goed en wel begonnen zijn. Gehuld in knalroze kleedjes nodigen de nieuwe, zingende Plastics ons uit om naar hun musical te komen kijken op Broadway in New York. Het snuifje Karen-humor dat in de video zit, is alvast veelbelovend.

Je hebt nog voldoende tijd om je tickets naar New York te boeken, want de voorstelling gaat er pas in april in première. De musical, geschreven door Tina Fey (die ook het script voor de film schreef), zal wel eerst inThe National Theatre in Washington getoond worden, tussen 31 oktober en 3 december.

Hoofdpersonage Cady Heron is nog niet te zien in de promovideo, maar ze zal gespeeld worden door Erika Henningsen. Hottie Kyle Selig kruipt in de huid van Aaron Samuels. We twijfelen er geen moment aan dat hij er sexy uitziet met z’n hair pushed back.

Cameras are scary but when @samjeannehill operates them, it's a little less awkward. #hellothere #centralpark #canonshot

A post shared by Erika Henningsen (@erikahenningsen) on

Anthropologie Boyfriend's Club is back y'all.

A post shared by Kyle Selig (@kaselig) on

Meer ‘Mean Girls’: