Home Uit & thuis WOW: zo ziet Caroline Krafft uit ‘Mean Girls’ er nu uit

WOW: zo ziet Caroline Krafft uit ‘Mean Girls’ er nu uit

Van mathlete naar regulation hottie

Het is twaalf jaar geleden dat ‘Mean Girls’ uitkwam en in al die jaren is er veel gebeurd. Met Lindsay Lohan aka Cady Heron gaat het niet zo goed (sorry!), Regina George oftewel Rachel McAdams ziet er gorgeous as ever uit en Gretchen Wieners/Lacey Chabert is net mama geworden. Toch is er nog een personage uit de film dat er ondertussen heel anders uitziet…

Zegt Caroline Krafft jullie nog iets? Caroline was de vrouwelijke mathlete van de school Marymount Prep en stond in de finale oog in oog met Cady Heron (gespeeld door Lindsay Lohan). Haar naam zegt je misschien niets meer, maar haar snorretje, konijnentanden mét lipstick op of haar niet zo elegante coiffure herken je vast wel.
 

In het echt leven leek Clare Preuss in de verste verte niet op haar personage Caroline en dat doet ze twaalf jaar later zeker niet meer. Onze vrienden van Hello Giggles waren net zo benieuwd en hebben het Facebookaccount van Clare gevonden. Daar kan je goed zien hoe de actrice er nu uitziet.
 

Hollywoodfaam is uitgebleven voor Clare, maar ze is momenteel wel bezig met de opnames voor de film ‘We’. Die film gaat over een man die naast grote ambities ook een groot hart heeft. Alleen komt hij een aantal obstakels tegen die zijn dromen in de weg staan.

Lees ook: