Home celebs Regina George heeft een dubbelganger en dit is SO NOT FETCH

Regina George heeft een dubbelganger en dit is SO NOT FETCH

We zijn officieel bang.

Er loopt ergens op deze aardbol een dubbelganger van Regina George rond en wij zijn officieel bang. Begrijp ons niet verkeerd: de meanest girl in ‘Mean Girls’ is een legende, een icoon, een begrip. Maar dat betekent niet dat we in haar buurt zouden willen zijn. De scholieren in Livermore (Californië) maken het elke dag mee, en we bidden voor hun arme zieltjes.

April = Regina

Oké, we doen een beetje dramatisch. Maar feit is dat er schoolfoto’s zijn opgedoken van een Amerikaans meisje dat de real-life versie van Regina lijkt te zijn. Haar glimlach is net iets te oprecht voor een Plastic, maar voor de rest is de gelijkenis gewoon griezelig.

We hebben het zelfs niet alleen over de super sluike, blonde haren of de vorm van haar gezicht, wenkbrauwen en ogen. De dubbelganger, die April heet, draagt op de linkse foto gewoon een outfit van Regina! Als nu blijkt dat het op de rechtse foto woensdag was, flippen we helemaal.

Twitter flipt

April deelde haar schoolfoto’s zelf op Twitter, en kreeg verschillende reacties van mensen die zich afvroegen of haar familienaam misschien George is.

Al snel begonnen Twitteraars legendarische quotes uit ‘Mean Girls’ boven te halen. Ah internet, we love you!

Kan het nog toevallig zijn dat April een zwarte truitje en ketting aantrok en haar haren zo plat legde voor haar schoolfoto’s, of deed ze het bewust om internet fame te bereiken? BuzzFeed vroeg het haar, en het antwoord maakt dit allemaal nog een beetje geweldiger/enger. April vindt namelijk helemaal niet dat ze op Regina lijkt! Heh? ‘Ik ga niet helemaal akkoord met de vergelijking omdat ik van nature krullend haar heb, maar op deze foto lijk ik misschien een beetje op haar…’, zegt de studente. So you don’t agree? You don’t think you’re pretty, April?

Meer dubbelgangers:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.