Home Lifestyle ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de ‘Frozen’-musical

ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de ‘Frozen’-musical

Begin al maar te sparen!

'Frozen'
Giphy.com

Ben jij een ‘Frozen’-fan? Als het antwoord op de vraag ja is, dan hebben we alvast goed nieuws voor jullie. In het voorjaar van 2018 komt er namelijk een musical uit op Broadway én we kunnen jullie meteen al enkele beelden laten zien.

Kan jij je obsessie voor ‘Frozen’ maar niet loslaten? Begin dan al maar te sparen, want de Broadway-musical van de film mag je echt niet missen. De makers hebben al enkele beelden, waaronder korte interviews en een sneak peek van de repetitie, vrijgegeven en het ziet er behoorlijk magisch uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat mag je nu juist verwachten van het hele gebeuren? Er zijn veertien originele nummers geschreven, dus je kan je zangrepertoire meteen uitbreiden. Alle liedjes zijn bovendien geschreven door dezelfde persoon die de songteksten voor de film bedacht heeft. Oef!

Verder leer je de verschillende personages veel beter kennen en krijgen de kijkers de kans om in het hoofd van Elsa te duiken. Ook de verhaallijn wordt extra uitgespit in de musical. Alleen zullen we nog wat geduld moeten uitoefenen, want de première is pas gepland voor het voorjaar van 2018…

Lees ook: