https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food OMG: de moelleux met Baileys is deze week verkrijgbaar bij Aldi

OMG: de moelleux met Baileys is deze week verkrijgbaar bij Aldi

Dit heerlijke dessertje was tijdens de feestdagen in een mum van tijd uitverkocht bij Colruyt.

moelleux met baileys
© JENNIFER SCHMIDT VIA UNSPLASH

In de reclamefolder van Aldi van deze week zagen we plots tussen de curryworsten en gehaktballen ons favoriete dessertje opduiken: de moelleux met Baileys. Het overheerlijke dessert was afgelopen feestdagen in een mum van tijd uitverkocht in Colruyt. Wie het toen niet proefde – of gewoon een tweede ronde wil – krijgt nu een tweede kans!

Wat is er beter dan een chocolademoelleux? Een chocolademoelleux met Baileys! De lucky bastards die er afgelopen kerst of nieuwjaar eentje te pakken kregen bij Colruyt kunnen er van meespreken. De winkelketen maakte het heerlijke dessertje toen onderdeel van hun feestelijk assortiment. Met succes, want de zoete zonde was overal razendsnel uitverkocht.

Nog tot en met 14 maart

Greep je er toen net naast of wil je gewoon nog een keertje van deze lekkernij genieten? Goed nieuws, want toen we door de reclamefolders van deze week bladerden, lachte het gebakje ons plots toe. Het is deze keer Aldi die de moelleux met Baileys in zijn diepvriesafdeling aanbiedt.

Voor slechts € 2,49 haal je niet één, maar twee chocoladegebakjes gevuld met een vleugje romige Baileys in huis. Pak ermee uit tijdens een culinair avondje met vrienden of smikkel het lekker zelf op terwijl je naar Netflix kijkt. De cakejes liggen nog tot en met zaterdag 14 maart in alle vestigingen van Aldi. Smakelijk, en hou er alsjeblieft nog eentje voor ons over!

Nog meer lekkers: