Home Lifestyle Food YAY: Dunkin’ Donuts opent eindelijk allereerste vestiging in ons land

YAY: Dunkin’ Donuts opent eindelijk allereerste vestiging in ons land

En je kan er al héél binnenkort terecht voor de kleurrijke lekkernijen in de meest gekke vormen.

Zoetebekken unite, want dit nieuws maakt deze sombere maandag plots helemaal fantastisch! Dunkin’ Donuts opent namelijk een allereerste vestiging in België en je kan er al heel binnenkort terecht om de lekkernijen te proeven.

Dunkin’ Donuts, of Dunkin’ zoals het sinds vorig jaar heet, bestaat al zeventig jaar en heeft meer dan 12.500 vestigingen verspreid over de wereld. De Belgische fans van de donuts met de meest gekke vormpjes en kleurtjes moesten helaas altijd naar onze noorderburen rijden om te kunnen genieten van de lekkernij. In Nederland is er minstens een vestiging in elke grote stad, sowieso een vaste stop bij een dagje of weekendje Holland, terwijl wij Belgen op onze honger bleven zitten. Daar komt nu gelukkig verandering in, want de keten kondigde aan dat het eindelijk zijn eerste winkel in België opent!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2000 it is!

De geruchten deden al sinds eind vorig jaar de ronde, maar nu is het dan eindelijk zover. De winkel opent volgens Gazet van Antwerpen zijn deuren in Antwerpen, meer bepaald op De Keyserlei 49. Op die plaats kon je voordien ook onder andere donuts kopen – weliswaar de eerder traditionele (lees: saaie) met chocolade – want er zat een bakkerij: Van Opstal – Van Boxel. Die staat nu zijn plaats af voor de populaire Amerikaanse keten.

We moeten gelukkig niet lang meer wachten om de verschillende smaakjes uit te proberen, want deze eerste Belgische Dunkin’ zou nog deze maand zijn deuren openen. De eigenaars zijn trouwens ambitieus, want ze willen de komende jaren nog een twintigtal zaken openen in ons land. Dat kunnen wij – en onze hongerige maagjes – alleen maar toejuichen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toch moeten we volgens andere bronnen niet te vroeg juichen. Roberto Fava, managing director van Dunkin’ Donuts Nederland, vertelde aan Het Laatste Nieuws dat de exacte locatie nog níet vastligt. Er wordt volgens hem nog getwijfeld tussen Antwerpen en Brussel.

Nog andere hippe adresjes waar je ondertussen wel al heerlijke donuts kan verorberen: