Home Lifestyle Food JOEPIE: Dunkin’ Donuts opent volgend jaar een filiaal in ons land

JOEPIE: Dunkin’ Donuts opent volgend jaar een filiaal in ons land

In Nederland heeft de Amerikaanse donut- en koffieketen al 22 winkels.

Dunkin’ Donuts België
© Getty

We hebben er lang op moeten wachten, maar de kerstman besloot om ons toch al een klein cadeautje te geven. Hij liet ons namelijk weten dat er volgend jaar een Dunkin’ Donuts in ons land zal neerstrijken. Yummie!

Het is Roberto Fava die zich heel even kerstman waande, want hij liet weten dat we volgend jaar donuts in de eerste echte Belgische Dunkin’ Donuts zullen kunnen koppen. Fava haalde de Amerikaanse donut- en koffieketen al naar Nederland en wil nu een eerste vestiging in België openen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onze noorderburen hebben maar liefst 22 winkels waar de bekende donuts verkocht worden. Volgens De Tijd zou Fava de eerste Belgische Dunkin’ Donuts graag in Antwerpen openen, maar wij blijven toch nog even met de voetjes op de grond. De keten beloofde in 2015 én 2017 namelijk nog al eens dat de donuts in ons land zouden verkocht worden, maar vier jaar later moeten we nog steeds naar Nederland afzakken om van hun zoete versnaperingen te genieten.

Wereldwijd zijn er intussen bijna 11.000 filialen van de Amerikaanse keten, die maar van geen ophouden weet. Hopelijk kunnen ze volgend jaar ook een Belgische shop aan hun palmares toevoegen.

Lees ook: