Home Lifestyle Food YUM: Starbucks lanceert drie overheerlijke (en feestelijke) kerstdrankjes

YUM: Starbucks lanceert drie overheerlijke (en feestelijke) kerstdrankjes

© Getty

Joepie! Het is eindelijk koud genoeg om weer ten volle van die warme chocolademelk (mét slagroom) te genieten en daar spelen de barista’s van Starbucks maar al te graag op in. Daarom lanceerden ze zonet hun allernieuwste winterdrankjes en die zijn weer om duimen en vingers bij af te likken.

De rode koffiebekers staan bij Starbucks terug achter de toog en dat betekent dat we ook weer van hun feestelijke kerstdrankjes kunnen genieten. Dit jaar pakt de wereldberoemde koffiebar uit met drie limited edition kerstdrankjes die ons met hun zeemzoete naam een voor een doen watertanden.

Starbucks liet via een filmpje op Facebook weten voor welke nieuwe warme drankjes je vanaf nu kan aanschuiven: Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte en Toasted Marshmallow Hot Chocolate. Ideale smaakjes om te combineren met dat stukje brownie of stukje cheescake en de perfecte partner om die koude herfst- en winterdagen te doorstaan. De drie kerstdrankjes zijn intussen een vaste waarde geworden in het wintergamma van Starbucks, maar krijgen elk jaar een stevige upgrade om ze nóg lekkerder te maken. Wij weten al hoe we ons straks gaan opwarmen!

Lees ook: