Home Lifestyle Food HEMELS: Balls & Glory lanceert Nutella Tiramisu Ball voor de feestdagen

HEMELS: Balls & Glory lanceert Nutella Tiramisu Ball voor de feestdagen

Wij reserveren alvast een tafeltje!

Nutella tiramisu ball
© Balls&Glory

Wie nog niet aan het aftellen was naar de feestdagen kan nu alvast beginnen. Wim Ballieu heeft namelijk samen met Nutella een hemels dessert bedacht voor de eindejaarsperiode. Enter: de Nutella Tiramisu Ball.

Vanaf december kan je bij Balls & Glory smullen van de Nutella Tiramisu Ball. Het dessert, dat bovendien ook nog eens op een kerstbal lijkt, werd bedacht Wim Ballieu himself en dit in samenwerking met de makers van deze smeuïge chocopasta.

Vrolijk, vrolijk kerstfeest

‘Als kind van de jaren tachtig ben ik opgegroeid met stokbrood en Nutella op de zondagse ontbijttafel. Nu gebruik ik het dankbaar in mijn keuken. Want dit dessert brengt het beste van beide werelden samen: een verrukkelijke tiramisu en een vleugje Nutella’, aldus Wim.

nutella tiramisu ball

Wie het dessert wil proeven, zal wel nog een maandje geduld moeten hebben. De Nutella Tiramisu Ball staat gedurende de hele maand december op de kaart. En dit in de zeven vestigingen van Balls & Glory namelijk Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Sint-Niklaas, Mechelen en Oostende. Daarnaast kan je de lekkernij ook thuis verorberen, want deze hemelse lekkernij is ook beschikbaar voor take-away.

Geraak je in december niet in één van de zeven Balls & Glory-vestigingen? Dan kan je het toetje gewoon zelf thuis maken! Het recept vind je hier.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.