Home Lifestyle Food HEMELS: Starbucks lanceert twee gloednieuwe schuimige lentedrankjes

HEMELS: Starbucks lanceert twee gloednieuwe schuimige lentedrankjes

Wij zijn nu al verlekkerd op die met vanille! 🤤

© Thirteen .J via Unsplash

Hoewel je het buiten misschien niet meteen merkt, staat de lente wel degelijk voor de deur. Pendelaars, koffieleuten en barista’s weten dan ook wat dat betekent: een nieuwe menukaart bij Starbucks. En jawel hoor: onze favoriete koffieketen maakte vandaag de eerste lentesmaakjes bekend en die zien er (letterlijk en figuurlijk!) hemels uit.

Starbucks voegt vanaf vandaag twee nieuwe dranken aan hun gamma toe: de Iced Vanilla Cloud Macchiato en de Iced Caramel Cloud Macchiato. En zoals de namen al doen vermoeden, mag je je aan een stevige portie fluffy (koude) melkschuim verwachten. Die krijg je dan in combinatie met een overheerlijke vanille- of karamelsiroop, hun wereldberoemde espresso en enkele ijsblokjes.

 Iced Golden Ginger Drink

Je kan de drankjes zoals altijd naar hartenlust personaliseren met soja-, haver-, kokos- of amandelmelk om zo jouw favoriete (vegan) macchiato samen te stellen. In de Verenigde Staten voegden ze naast die cloudy macchiato’s nog twee andere drankjes toe aan het gamma: de tropische Iced Pineapple Matcha Drink met matcha, ananas en gember en de Iced Golden Ginger Drink met gember, ananas, kurkuma, kokosmelk en ijs. Of ook die twee zonnige drankjes naar onze stores komen, is nog niet geweten.

Tah-Dah!!Enjoy the two new Iced Cloud Macchiato. Now available at our stores!

Posted by Starbucks Belgium on Thursday, March 5, 2020

Eén ding is wel zeker en dat is dat wij al weten wat we straks gaan bestellen: een Iced Vanilla Cloud Macchiato mét stukje cheesecake om die miezerige en donkere dag toch een beetje aangenamer te maken.

Meer lekker nieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.