Home Lifestyle Food YUMMM: eet je buikje vol op het Sushi Festival in Brussel

YUMMM: eet je buikje vol op het Sushi Festival in Brussel

Je kan ook workshops volgen om zelf rijstrolletjes te maken, luisteren naar live muziek, sake proeven en karaoke zingen. 

sushifestival
© frank zhang & klara avsenik via unsplash

Ben je gek op sushi en andere Japanse lekkernijen? Hou dan zeker het weekend van 21 en 22 maart vrij in je agenda, want dan vindt in Tour & Taxis in Brussel het Sushi Festival plaats.

De Olympische Spelen gaan deze zomer door in de Japanse hoofdstad Tokio. Om al een beetje in de juiste sfeer te geraken, kan je in maart naar het Sushi Festival in Brussel gaan. Tour & Taxis wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het walhalla voor sushi lovers en fans van Japanse lekkernijen.

Langste sushibar in Europa

Naast jezelf volproppen met Aziatische heerlijkheden vind je er ook de langste sushibar in Europa, kan je er workshops volgen om zelf de lekkerste rijstrolletjes te maken, naar live muziek luisteren, tal van standjes met lokale spulletjes ontdekken, sake proeven en karaoke zingen.

Heb je er al honger van gekregen? Tickets voor het Sushi Festival kan je hier online bestellen en kosten 8,17 euro. The place to be is Tour & Taxis, Havenlaan 86C in Brussel. Zowel op zaterdag 21 maart als zondag 22 maart kan je van 12u tot 21u je buikje vol eten. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.