Home Lifestyle Food RECEPTEN: 5 winterse gerechten die je met een handig stappenplan op tafel...

RECEPTEN: 5 winterse gerechten die je met een handig stappenplan op tafel zet

Heb jij na het werk niet veel zin om in je kookboeken helemaal te doorlezen?

winterse gerechten
© Larousse

Heb jij na het werk niet veel zin om je kookboeken helemaal te doorlezen? Of ben je gewoon niet helemaal thuis in de keuken? Wij selecteerden 5 winterse gerechten die je in een handomdraai op tafel zet. Het enige wat je moet doen, is het handige stappenplan met foto’s volgen.

1 / 10
1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer
1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer
2. Zalmragout met prei
2. Zalmragout met prei
3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk
3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk
4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella
4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella
5. Provençaalse ratatouille
5. Provençaalse ratatouille
1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer
1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer

1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer
1. Varkenshaas in een saus van blauwe kaas en peer

2. Zalmragout met prei
2. Zalmragout met prei

2. Zalmragout met prei
2. Zalmragout met prei

3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk
3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk

3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk
3. Gepocheerde kabeljauw met spinazie en kokosmelk

4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella
4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella

4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella
4. Gegratineerde flespompoen met boekweit en mozzarella

5. Provençaalse ratatouille
5. Provençaalse ratatouille

5. Provençaalse ratatouille
5. Provençaalse ratatouille

Bron: ‘Koken zonder Bla Bla’ van Larousse, Lantaarn Publishers, € 22,95

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.