Home Lifestyle Food OMG: Colruyt verkoopt moelleux met Baileys voor de feesten

OMG: Colruyt verkoopt moelleux met Baileys voor de feesten

Moelleux met Baileys
© Jennifer Schmidt via Unsplash

Ben je nog op zoek naar hét perfecte dessert om je kerstmaal mee af te sluiten? Zoek niet langer, want in de reclamefolder van Colruyt spotten wij deze week moelleux met Baileys. We herhalen: MOELLEUX MET BAILEYS! Inslaan die handel.`

Heb jij na al dat koken voor je kerstmenu geen zin meer om nog een dessert in elkaar te flansen? Of ben je helemaal geen keukenprinses en schuif je liever lekker lui iets kant-en-klaar in de oven? We feel ya! Enter: de chocolademoelleux. Toch net iets té gewoontjes voor jou? Wacht tot je deze moelleux met Baileys geproefd hebt.

Baileys, baby

Yep, onze mond viel ook letterlijk open toen we het dessert van onze dromen in de reclamefolder van Colruyt zagen staan. Voor € 2,60 scoor je op de diepvriesafdeling van de winkelketen maar liefst twee chocoladegebakjes gevuld met een vleugje romige Baileys. Waarom zelf iets maken als het simpeler kan?

Loopt het water jou ook in de mond, maar krijg je het niet over je hart om je kerstmenu niet van A tot Z zelf te bereiden? Redactrice Robine maakte afgelopen zondag een feestelijke Baileys-trifle met Oreo. En geloof ons: die is zo mogelijk nóg lekkerder!

via GIPHY

Toch aan het koken? Hier zijn een heleboel heerlijke recepten om er een topmenu van te maken:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.