https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Er komt geen tweede ‘Friends’-reünie in de toekomst

Er komt geen tweede ‘Friends’-reünie in de toekomst

'Dit is de laatste keer dat we dit doen', aldus Courteney Cox.

'Friends'-reünie
© Photo News

We moeten de langverwachte ‘Friends’-reünie nog zien, dinsdag 1 juni is het eindelijk zover, maar het staat nu al vast dat er geen vervolg komt. Leg die zakdoekjes dus maar al klaar, want het is de allerlaatste keer dat je de zes vrienden samen op je kleine schermpje zal zien.

Dinsdag 1 juni staat bij Vlaamse ‘Friends’-fans in het vetjes, met fluostift en tientallen uitroepingstekens in hun agenda genoteerd. Dat is namelijk de dag dat we EINDELIJK de ‘Friends’-reünie kunnen zien. Play4 zendt de special om 20u35 uit. HBO Max kreeg de primeur en mocht deze unieke aflevering al afgelopen donderdag op zijn kijkers loslaten. Daardoor is er natuurlijk al heel wat informatie gelekt over The one where they get back together. Omdat wij niet van spoilers houden, geven we niks prijs over de inhoud van de special. We willen je enkel waarschuwen dat je er volop van moet genieten, want het staat nu al vast dat er geen tweede reünie zal komen in de toekomst.

Meer tijd spenderen samen

Op het einde van de ‘Friends’-reünie vertelt Courteney Cox, die tien seizoenen lang in de huid van Monica kroop, dat dit echt een once in a lifetime experience was. ‘Dit zal me eerlijk gezegd in tranen doen uitbarsten, maar dit is de laatste keer dat we dit doen. We zullen dit dus niet opnieuw doen binnen 15 jaar.’ En zo barstte de bubbel dat we om de vijf of tien jaar een nieuwe reünie zouden krijgen van onze favoriete personages in de hele televisiegeschiedenis.

Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe) en Courteney Cox (Monica) vertelden wel dat ze niet meer zo lang zullen wachten om nog eens allemaal samen te komen. Al zal dat dus achter de schermen zijn en niet op een set voor enkele camera’s. De reünie heeft hen duidelijk doen beseffen dat ze elkaar missen en dat ze meer tijd willen spenderen met z’n allen.

Best mogelijke einde

Wie hoopte dat er naast deze reünie ook nog een échte aflevering of zelfs een film zou komen van ‘Friends’ is er dus aan voor de moeite. Lisa Kudrow bevestigt wat haar collega en goede vriendin hierboven al zei. Volgens haar eindigde ‘Friends’ op de best mogelijke manier met Chandler en Monica die met hun geadopteerde tweeling naar een huisje buiten de stad verhuisden en Ross en Rachel die na tien seizoenen eindelijk opnieuw voor elkaar kozen. Volgens Lisa is ze ook te oud geworden om, en we zeggen het in haar eigen woorden, zich floopy te gedragen. 

Koester die laatste reünie dus en neem elk moment goed in je op, want het is de allerlaatste keer dat je Monica, Ross, Rachel, Phoebe, Chandler en Joey samen zal zien verschijnen op je kleine schermpje. Gelukkig kan je de oude afleveringen wel blijven bingewatchen, want de tien seizoenen staan nog steeds op Netflix.

Lees ook: