Home Lifestyle ‘Friends’-reünie komende dinsdag te zien op Play4 en Streamz

‘Friends’-reünie komende dinsdag te zien op Play4 en Streamz

Donderdag verschijnt de special op HBO Max in de Verenigde Staten.

friends reünie
© HBO Max

Op donderdag 27 mei verschijnt de ‘Friends’-reünie op HBO Max in de Verenigde Staten. En jawel, niet veel later is de special ook te zien in ons land. Komende dinsdag zien we op Play4 en op Streamz de zes vrienden terug samen.

De langverwachte ‘Friends’-reünie met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zit er al heel lang aan te komen, en het is eindelijk bijna zover. Vorige week verraste HBO ons, na het lossen van een teaser en de releasedatum voor de VS, ook met een volledige trailer.

Nu kondigt Streamz aan wanneer we de special in België kunnen verwachten. En dat al op dinsdag 1 juni! Vanaf dan is de reünie te bekijken via Streamz. Op diezelfde dag wordt de aflevering ‘The one where they get back together’ ook eenmalig om 20u35 op Play4 uitgezonden.

Oude bekenden

In de ‘Friends’-special zien we niet alleen de acteurs terug die jarenlang Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross vertolkten. Ook oude bekenden, zoals Maggie ‘Janice’ Wheeler en Tom ‘Richard’ Selleck, duiken op in de reünie. Die vindt plaats op de set van het iconische Stage 24 in Burbank, Hollywood. Niemand minder dan James Corden is de gastheer van dienst.

Dinsdag zullen de acteurs onder andere terugblikken op hun tijd bij ‘Friends’, een quiz spelen, bespreken of Ross en Rachel écht on a break waren en krijgen we een modeshow te zien met enkele van de meest iconische outfits uit de populaire sitcom. Hou die tissuedoos maar alvast klaar, want aan de trailer te zien wordt het zonder twijfel the one where everyone cried.

Lees ook: