Home Lifestyle OHLALA: er komt een knappe maar arrogante kerel op Emily’s pad in...

OHLALA: er komt een knappe maar arrogante kerel op Emily’s pad in ‘Emily in Paris 2’

Gabriel krijgt serieuze concurrentie...

Het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ eindigde met een hete nacht voor Emily en Gabriel, maar in seizoen 2 komen er kapers op de kust. De Britse acteur Lucien Laviscount zal de nieuwe love interest van Emily spelen. Netflix maakt en passant nog twee nieuwe personages bekend.

In seizoen 1 was Emily een vrije vogel met heel wat hook-ups, maar op het einde gaf ze toe aan haar grand amour Gabriel. Ook al weet Camille van niks… In het tweede seizoen wordt Emily’s liefdesleven opnieuw een wilde rit, zo laat Netflix weten. Lucien Laviscount, die je kan kennen van ‘Katy Keene’ of ‘Scream Queens’, zal een arrogante, sarcastische Brit spelen die aanvankelijk voor ergernis zorgt bij Emily, maar haar na een tijdje begint te charmeren. Gabriel krijgt dus concurrentie. En wat voor concurrentie… Check vooral even Luciens Instagramprofiel.

Nog niet overtuigd? Hier heb je nog een appetijtelijk plaatje.

Nog twee nieuwkomers

Lucien is niet de enige nieuwkomer op de set van ‘Emily in Paris 2’. De Amerikaanse acteur en theatermaker Jeremy O. Harris zal een excentrieke modeontwerper spelen. Zijn personage was ooit de protégé van Pierre Cadault, maar sinds hij zijn huis verliet, zijn ze rivalen. Grappig genoeg tweette Harris vorig jaar nog dat hij ‘Emily in Paris’ in één keer had uitgekeken. Dinsdag deelde hij onderstaande tweet. De acteur is momenteel in Parijs met collega’s Lily Collins en Ashley Park. De productie van seizoen 2 is officieel begonnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Last but not least: Fransman Arnaud Binard zal de eigenaar van een nachtclub in Saint-Tropez spelen. Wordt hij een love interest van Emily, of eerder van Sylvie? Sylvies affaire met Antoine hangt aan een zijden draadje, maar aangezien de baas van Maison Lavaux een grotere rol krijgt in het tweede seizoen, vermoeden we dat de liefde nog niet helemaal over is.

De opnames van het tweede seizoen zijn maar pas begonnen, dus het is onwaarschijnlijk dat ‘Emily in Paris 2’ dit jaar nog op Netflix verschijnt. Er is nog niets bekend over de release, maar we durven hopen op voorjaar 2022.

Lees ook: