Home Lifestyle 15 series met korte afleveringen die perfect zijn voor tijdens de lunchpauze

15 series met korte afleveringen die perfect zijn voor tijdens de lunchpauze

Ook wie hele korte pauzes heeft, vindt hier vast wel wat tussen.

© BNNVARA/Netflix

Een van de voordelen aan het thuiswerk is dat je tijdens de middagpauze lekker asociaal kan zijn en even een aflevering van een programma kan kijken. Heb je momenteel geen idee welke titel je tijdens de lunch wil kijken? Wij verzamelden vijftien series die korte afleveringen hebben, die met andere woorden geen drie kwartier of een uur duren, en dus ideaal zijn om even mee te pauzeren.

1. High Fidelity (1 seizoen)

Rob, eigenares van een platenwinkel, blikt terug op haar mislukte relaties door middel van muziek en popcultuur. Met Zoë Kravitz in de hoofdrol.

Te bekijken op Disney+.

© Hulu

2. Sex and the City (6 seizoenen)

Carrie Bradshaw is een single columniste die woont in Manhattan. Op basis van haar eigen ervaringen, die van vriendinnen en andere kennissen schrijft ze wekelijks een stukje over seks en liefde in The New York Star.

Te bekijken op Streamz.

© HBO

3. Friends (10 seizoenen)

Een groep van zes vrienden zoekt samen hun weg in het volwassen leven dat ze in New York leiden. De twintigers hebben hun ups-and-downs in de liefde en op professioneel vlak, maar gelukkig hebben ze altijd elkaar.

Te bekijken op Netflix.

© Warner Bros

4. The Big Bang Theory (12 seizoenen)

Penny gaat tegenover twee natuurkundigen Sheldon en Leonard wonen en leert hen en hun vrienden, die even socially awkward zijn, kennen. Ze toont hen dat er meer is dan een leven in een laboratorium.

Te bekijken op Netflix.

© CBS

5. Love, Death & Robots (2 seizoenen)

Deze serie is ideaal voor wie een korte pauze heeft. De afleveringen duren maar tussen de zes en achttien minuten. Je hebt ook geen bingewatchdrang, want elke episode is een op zich staand verhaal. Het is een collectie van geanimeerde kortverhalen in genres zoals sciencefiction en horror. De reeks wordt omschreven als NSFW (not safe for work), dus ideaal om in de privacy van je thuiswerkomgeving te bekijken!

Te bekijken op Netflix.

© Netflix

6. How I Met Your Mother (9 seizoenen)

Ted Mosby vertelt aan zijn kinderen het verhaal hoe hij hun moeder heeft leren kennen. Dat begint in 2005 wanneer hij 27 jaar was. Zijn beste vrienden Marshall, Lily, Barney en Robin maken een groot deel uit van dit verhaal.

The bekijken op Disney+.

© CBS

7. New Girl (7 seizoenen)

Nadat Jess bedrogen werd door haar ex moet ze een nieuwe woonplaats zoeken. Ze gaat inwonen bij drie vrijgezelle mannen Nick, Schmidt en Coach.

Te bekijken op Disney+.

© FOX

8. Modern Family (11 seizoenen)

Drie verschillende families, die allemaal gerelateerd zijn aan elkaar, gaan op hun eigen unieke manier om met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

Te bekijken op Netflix.

© 20th Television

9. The Good Place (4 seizoenen)

Door een fout in het systeem belandt de egocentrische Eleonor Shellstrop per ongeluk op de Goede Plek na haar dood. Om er te kunnen blijven en niet naar de Slechte Plek gestuurd te worden, moet ze ervoor zorgen dat ze niet door de mand valt en moet ze leren om een goed persoon te zijn.

Te bekijken op Netflix.

© Netflix

10. Fleabag (2 seizoenen)

Het Britse komedie-drama volgt het turbulente leven van een door seks geobsedeerde vrouw die niet enkel haar moeder, maar ook haar beste vriendin verloren heeft.

Te bekijken op myLum en Amazon Prime Video.

© BBC

11. Special (2 seizoenen)

Een jonge homoseksuele man met hersenverlamming heeft genoeg van zijn solitaire bestaan en gaat eindelijk het leven achterna dat hij wil.

Te bekijken op Netflix.

© Netflix

12. Flower (1 seizoen)

Ook ‘Flower’ is ideaal voor wie hele korte pauzes heeft. De afleveringen duren maximum dertien minuten. De jonge tiener Erica, die graag seksueel experimenteert, vormt een speciale band met haar stiefbroer Luke die het mentaal moeilijk heeft.

Te bekijken op Streamz.

© Diablo Entertainment

13. Love, Victor (1 seizoen)

In ‘Love, Victor‘, een spin-off van de film ‘Love, Simon‘, is de vijftienjarige tiener Victor met zijn ouders, broertje Adrian en zus Pilar net verhuisd naar Atlanta. Bij aankomst op zijn nieuwe school Creekwood High hoort hij meteen over de jongen Simon Spier die bij zijn coming-out geaccepteerd werd. Voor anderen (waaronder Victor zelf) is het niet zo simpel. Terwijl hij zijn weg zoekt in een nieuwe stad en op zijn nieuwe school, kan hij rekenen op het advies van Simon.

Te bekijken op Disney+.

© Hulu

14. Anne+ (2 seizoenen)

In deze serie met afleveringen die in het eerste seizoen slechts een tiental minuten duren, en in het tweede seizoen zo’n 25 minuten, volgen we het verhaal van de Nederlandse twintiger Anne die na het weerzien van haar ex Lily terugblikt op haar relaties van de afgelopen vier jaar.

Te bekijken op Netflix.

© BNNVARA

15. One Day at a Time (4 seizoenen)

De Cubaans-Amerikaanse gescheiden moeder, ex-militair en nu verpleegster Penelope moet samen met haar tienerdochter- en zoon en haar moeder die bij hen woont, omgaan met de goede en slechte dagen in het leven. Dat zorgt voor belangrijke levenslessen, maar vooral hilarische situaties.

De eerste drie seizoenen zijn te bekijken op Netflix.

© Netflix

Lees ook: