Home Lifestyle Deze ster uit ‘Grey’s Anatomy’ vervoegt de cast van ‘Sex and the...

Deze ster uit ‘Grey’s Anatomy’ vervoegt de cast van ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’

Deze grote naam zou een van de drie acteurs zijn die de schoenen van Kim 'Samantha' Cattrall moet vullen nadat die een rol in de reboot weigerde.

Sex and the City
© Getty Images

Van een hoogdag voor tv-fans gesproken! Nadat HBO Max de volledige trailer voor de reünieaflevering van ‘Friends’ loste, onthult Michael Patrick King – executive producer van de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ – dat de cast wordt vervoegd door niemand minder dan Sara Ramírez. Een naam die bij kijkers van ‘Grey’s Anatomy’ vast en zeker een belletje zal doen rinkelen.

De 45-jarige Sara Ramírez, die vorige zomer wereldkundig maakte dat die zich identificeert als non-binair, zal in de ‘Sex and the City’– reboot ‘And Just Like That…’ in de huid kruipen van het nieuwe personage Che Diaz, een non-binaire stand-upcomedian met een podcast waar Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) vaak te gast is.

Ramírez, die op hun achtste van Mexico naar de VS verhuisde en afstudeerde aan het prestigieuze Juilliard in New York, vertolkte van 2006 tot 2016 de rol van Dr. Callie Torres in ‘Grey’s Anatomy’ en kan je ook kennen van de tv-reeks ‘Madam Secretary’.

Ramírez vertolkt de rol van Che Diaz, een non-binaire stand-upcomedian met een podcast waar Carrie Bradshaw vaak te gast is.

Mediaplatform Deadline omschrijft het personage Che als ‘een grote persoonlijkheid met een al even groot hart wiens gevoel voor humor en progressief, menselijk overzicht van genderrollen hen en hun podcast ontzettend populair heeft gemaakt’.

Sara Ramírez gaf in Grey’s Anatomy elf seizoenen lang gestalte aan Dr. Calliope ‘Callie’ Torres.

‘Iedereen is bijzonder enthousiast over het feit dat zulk acteertalent als Sara Ramírez de ‘Sex and the City’-familie vervoegt’, liet executive producer Michael Patrick King optekenen. ‘Sara is een talent uit de duizend die zich zowel thuisvoelt in het genre comedy als drama, en we zijn ontzettend blij en geïnspireerd om dit nieuwe personage te creëren voor de show.’

Ramírez zou een van de drie acteurs zijn die de schoenen van Kim ‘Samantha’ Cattrall moet vullen nadat die een rol in de reboot weigerde.

Geen Samantha, wél Aidan

De ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That…’ volgt Carrie (Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) als vijftigers in het hedendaagse New York. De reeks zou bestaan uit tien afleveringen van een half uur en de opnames staan gepland voor komende zomer.

Naast Kim Cattrall zullen ook Chris Noth (Mr. Big, aka de echtgenoot van Carrie) en David Eigenberg (Miranda’s man Steve Brady) niet te zien zijn in de reboot. John Corbett, die lange tijd Carries love interest Aidan vertolkte, zou wel een rol krijgen. Het langverwachte ‘And Just Like That…’ zou nog later dit jaar op HBO Max te zien zijn en bij ons op Streamz.

‘Sex and the City’ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Candace Bushnell uit 1997 en liep op HBO van 1998 tot 2004. Vier jaar later kwam de eerste ‘Sex and the City’-film uit en nog eens twee jaar nadien volgde de sequel.

Nog meer tv-nieuws: