Home Lifestyle ‘Mr. Big en Steve Brady doen niet mee in “Sex and the...

‘Mr. Big en Steve Brady doen niet mee in “Sex and the City”-reboot’

Wij protesteren!

Sex and the City
© HBO

Je weet het intussen al: er komt een reboot van ‘Sex and the City’. Maar wij betwijfelen of er nog echt van een reboot gesproken kan worden, want Page Six – de roddelpagina van The New York Post – schrijft dat Mr. Big en Steve Brady niet in de revival ‘And Just Like That’ te zien zullen zijn.

Het was al geweten dat Kim ‘Samantha’ Cattrall niet zal meedoen aan de opnames van de ‘SATC’-reboot. Het botert al een tijdje niet meer tussen haar en de rest van de cast. Dat zij niet zal terugkeren als Samantha Jones kwam dan ook niet echt als een verrassing. Waar we wel van schrikken, is dat nu ook Chris Noth volgens Page Six niet zal verschijnen in de reboot. Het wordt dus een revival zonder Mr. Big, de grote liefde van Carrie (Sarah Jessica Parker). Van een teleurstelling gesproken…

Steve Brady

En daar stopt het helaas nog niet, want ook David Eigenberg zal volgens het blad niet terugkeren als Miranda‘s (Cynthia Nixon) echtgenoot Steve Brady. De eerste ‘Sex and the City’-film eindigde met het huwelijk van Carrie en Mr. Big én de aankondiging dat Steve en Miranda zouden scheiden. Uiteindelijk kwam het toch goed tussen het koppel. In de tweede film, ‘Sex and the City 2‘, belanden Carrie en Mr. Big dan weer in een sleur, maar ook hun huwelijk blijft – zélfs na een slippertje van Carrie – standhouden.

De reboot zal tonen wat er geworden is van Carrie, Miranda en Charlotte jaren na die laatste film. De opnames van ‘And Just Like That’ zouden gepland staan voor de lente. Het nieuws dat Mr. Big en Steve niet meedoen in de reboot, werd nog niet officieel bevestigd door HBO. Een verantwoordelijke bij HBO legde aan de fans wel al uit hoe Samantha uit de reboot geschreven zal worden. Laat ons hopen dat het om een vergissing gaat. Please? 

Lees ook: