Home Lifestyle Netflix deelt teaser en twee (!) releasedatums voor laatste ‘La casa de...

Netflix deelt teaser en twee (!) releasedatums voor laatste ‘La casa de papel’-seizoen

Het vijfde seizoen zal in twee delen op de streamingdienst verschijnen.

la casa de papel
© Netflix

Het einde van ‘La casa de papel’ nadert. Netflix maakte zonet de releasedatums van het vijfde en laatste deel bekend. Je leest het goed: datums. De eerste vijf afleveringen verschijnen in september, de allerlaatste vijf in december.

We hebben er extra lang op moeten wachten door de coronapandemie, maar het aftellen naar nieuwe afleveringen van ‘La casa de papel’ kan nu echt beginnen. De opnames zijn afgelopen, en tegen vrijdag 3 september staan de eerste vijf afleveringen op Netflix. Dat nieuws deelde de streamingdienst zonet op sociale media, samen met een onheilspellende teaser. Of de bende van El Profesor opnieuw met de overval wegkomt, komen we pas op vrijdag 3 december te weten. Dan staan de laatste afleveringen online en is het verhaal echt afgelopen.

Geen weg terug

De teaser belooft alleszins niet veel goed voor Río en de rest. Het leger valt binnen in de Banco de España en El Profesor is er niet om zijn bende te helpen, want hij wordt gegijzeld door de hoogzwangere politie-inspecteur Sierra. De situatie lijkt uitzichtloos, maar ‘La casa de papel’-fans weten dat ze niet mogen wanhopen. Laat ons vooral hopen dat er niet nog meer bendeleden sneuvelen, want we zijn nog steeds niet over het verlies van Nairobi heen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: