https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Lauren Graham: ‘Ik denk niet dat iemand Lorelai ooit zal overtreffen’

Lauren Graham: ‘Ik denk niet dat iemand Lorelai ooit zal overtreffen’

De 'Gilmore Girls'-actrice, die zelf geen kinderen heeft, speelt opnieuw een moederrol in 'The Mighty Ducks: Game Changers'.

We kennen actrice Lauren Graham allemaal als cool mom Lorelai in ‘Gilmore Girls’. In de Disney+-serie ‘The Mighty Ducks: Game Changers’ neemt ze opnieuw een mamarol op, die van hockey mom Alex Morrow.

‘The Mighty Ducks: Game Changers’ herneemt het verhaal van de hockeyploeg de Mighty Ducks uit de originele films uit de jaren 90. In het hedendaagse Minnesota is het bekende ijshockeyteam ijzersterk en super competitief. Wanneer de twaalfjarige Evan Morrow uit het team wordt gezet, gaan hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) op zoek naar buitenbeentjes om hun eigen team te beginnen: de Don’t Bothers. Voor hen is winnen niet het ultieme doel, plezier hebben is het belangrijkste. Met de hulp van Gordon Bombay, de ster uit de drie eerste ‘The Mighty Ducks’-films, herontdekken ze het plezier van ijshockey.

Emilio Estevez kruipt opnieuw in de huid van Gordon. Ook de originele Mighty Ducks maken een verschijning in de Disney+-serie. ‘Gilmore Girls‘-actrice Lauren Graham speelt Evans mama Alex. Wij spraken haar over de samenwerking met Emilio, de moederrollen die ze al heeft gespeeld, waaronder die van Lorelai Gilmore, en haar carrière als producent en schrijver.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!