Home Lifestyle ‘First Dates’ is heel binnenkort terug met een tweede seizoen

‘First Dates’ is heel binnenkort terug met een tweede seizoen

Instagrammer Elodie Gabias waagt zich aan een blind date. 'Liefde is samen scheetjes laten op de bank', klinkt het.

first dates
© VRT

Daten was nooit zo moeilijk als in 2020, maar dankzij ‘First Dates’ is het voor heel wat singles toch gelukt. Na een succesvol eerste seizoen begin dit jaar, werd een coronaproof vervolg opgenomen. Dat zie je vanaf maandag 23 november op Eén.

In ‘First Dates’ worden vrijgezellen van alle leeftijden op een blind date gestuurd in een soort pop-uprestaurant in Mechelen. Op het einde van de avond beslissen de singles of ze elkaar nog terug willen zien. Eén verklapt nu al dat het tweede seizoen op dat vlak erg succesvol zal blijken: maar liefst 70 % van de daters antwoordde ja. Dat is 10 % meer dan in het eerste seizoen.

Bijna 7.500 Vlamingen schreven zich in voor het tweede seizoen, tegenover iets minder dan 5.000 voor de eerste reeks. Deze keer schreven opvallend meer mannen zich in: 58 % tegenover 39 % de vorige keer. De oudste deelnemer van het tweede seizoen is 85 jaar, de jongste net 18. Gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Lena en Katelen zijn allemaal terug om de vrijgezellen een fijne avond te bezorgen.

Prinses Elotie

Een van de daters is ons al bekend. Elodie Gabias, ook wel prinses Elotie, is een hilarische Instagrammer die erg populair is bij jongeren omwille van haar enorme zelfrelativering en haar totaal gebrek aan schaamte. Elodie maakt er voor haar volgers geen geheim van dat ze liefst zou trouwen met zanger Lewis Capaldi, maar dat een minder bekende jongen met wie ze kan lachen ook al leuk zou zijn. Ze waagt zich aan een blind date in het ‘First Dates’-restaurant in de hoop een jongen te vinden met wie ze scheetjes kan laten in de zetel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede seizoen is vanaf 23 november elke maandag, dinsdag en donderdag om 21u30 te zien op Eén.

Lees ook: