Home Lifestyle ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’: deze 6 boer(inn)en gaan binnenkort...

‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’: deze 6 boer(inn)en gaan binnenkort op zoek naar een lief

Wie krijgt jouw brief?

Na de tweede en laatste oproepaflevering die vanavond te zien was op VTM, kennen we de vijf boeren en de boerin die op zoek zullen gaan naar de liefde in ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’.

Dit najaar verschijnt het dertiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ op televisie. Nadat het alom bekende format de afgelopen twee jaar letterlijk zijn grenzen verlegde met ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, zal het dertiende seizoen van het VTM-programma zich noodgedwongen in eigen land afspelen. ‘Home Sweet Home’ it is!

Vanavond en vorige week zondag werden de boeren en boerin van dit seizoen voorgesteld. Ben je net als wij de boeren van vorige week alweer vergeten of heb je vanavond niet gekeken? We frissen je geheugen hieronder even op.

Dries (31) is paardenpensionhouder en akkerbouwer

Paardenliefhebber? Dan ben je vast gecharmeerd door het paardenpension van Dries én hopelijk ook door de jongeman zelf. De boer wil naar eigen zeggen alles erop en eraan: trouwen, kindjes, … Benieuwd of hij binnenkort zijn ware zal vinden.

Tristan (25) is loonwerker en koeienboer

Tristan zorgt voor een primeur in ‘Boer zkt Vrouw’. Voor het eerst in dertien seizoenen neemt er een homoseksuele boer deel aan het programma. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Benieuwd naar wat voor man Tristan op zoek is? Dat ontdek je hier!

Bart (28) is akkerbouwer en varkensboer

Bart is pas 28, maar heeft wel al alles in gereedheid gebracht om zijn vrouw te verwelkomen. Hij runt een succesvol familiebedrijf en woont in een huis waar met gemak nog een vrouw én enkele bengels bij kunnen.

Frits (23) is pluimveeboer

Frits is de jongste van de zes, maar in fladderen heeft hij geen zin. Hij wil naar eigen zeggen zijn tijd niet verspillen aan losse relaties. Lief, sociaal, zorgzaam, recht in haar schoenen, … Frits verlangt heel wat van zijn toekomstige vrouw. Benieuwd of de pluimveeboer zijn kipje zal vinden.

Veerle (29) is paardenverzorgster en -trainster

Net zoals vorig jaar telt ook dit seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ één vrouw. Veerle is een paardenmeisje in hart en nieren, wiens huis en hart openstaan voor een man. Ze zoekt een zelfzekere, sociale man met een vlotte babbel. Wij zijn alvast benieuwd of Veerle net zoveel succes zal hebben bij de mannen als Marianne vorig jaar.

David (36) is perenkweker

David is de oudste én de enige papa van het gezelschap. Hij is naar eigen zeggen verliefd op zijn twee kindjes, maar ook op zijn 60 hectare perenbomen. Zijn leven staat al jaren in teken van hard werken en daar wil hij naar eigen zeggen verandering in brengen. Benieuwd of hij de juiste vrouw zal vinden!

Heb jij al een oogje op een van de boeren en schrikt verliefd worden op tv je niet af? Via deze link kan je jouw boer een brief schrijven. ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ is dit najaar te zien op VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.