Home Lifestyle ZIEN: de eerste 3 boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ beantwoorden enkele spannende...

ZIEN: de eerste 3 boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ beantwoorden enkele spannende vragen

Sushi of ribbekes, friendzone of onenightstand en mooie ogen of een betoverende lach?

boer zkt vrouw
© vtm

We maakten afgelopen zondag kennis met de eerste drie kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’. David, Frits en Veerle laten nu iets beter in hun hart – of moeten we maag zeggen – kijken door enkele spannende vragen te beantwoorden.

‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ ging afgelopen zondag van start op VTM. De eerste twee boeren en een boerin stelden zichzelf voor in de hoop zoveel mogelijk brieven te krijgen van potentiële partners. Hun doel? De liefde van hun leven vinden natuurlijk! We kregen al een goed beeld van wie Frits, David en Veerle zijn, maar om ze toch nog een beetje beter te leren kennen, maakte de zender nu een filmpje waarin ze hen enkele toffe vragen en dilemma’s voorleggen.

Favoriete bestelling bij de frituur

Hebben ze liever ribbekes of sushi? Gaat hun voorkeur uit naar mooie ogen of worden ze toch eerder van hun sokken geblazen door een betoverende glimlach? Wat is hun favoriete bestelling bij de frituur? Wat is hun dierbaarste bezit? En zijn ze niet vies van een onenightstand of opteren ze toch voor de friendzone? Dit en nog veel meer kom je te weten in onderstaand filmpje. ‘Ik hoop dat er na deze antwoorden toch nog een paar willen schrijven’, aldus Frits. Dat belooft!

De tweede oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ wordt komende zondag 10 mei om 19u50 uitgezonden op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.