Home Lifestyle Deze 3 kandidaten bijten zondag de spits af in ‘Boer zkt Vrouw...

Deze 3 kandidaten bijten zondag de spits af in ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’

Maak kennis met Veerle, David en Frits!

boer zoekt vrouw
© VTM

Komende zondag, op 3 mei, wordt een eerste oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ uitgezonden op VTM. Presentatrices An Lemmens en Dina Tersago stellen dan de eerste drie kandidaten voor en die mogen wij nu al in preview aan jullie laten zien. Maak kennis met Veerle, David en Frits!

De afgelopen twee jaar trokken Dina Tersago en An Lemmens met ‘Boer zkt Vrouw’ naar het buitenland om er enkele Vlaamse boeren aan een lief te helpen. Dit seizoen zal het VTM-programma zich noodgedwongen in eigen land afspelen. ‘Er waren dit jaar plannen om zowel naar het buitenland áls het binnenland te gaan, maar door de huidige situatie leggen we de focus nu volledig op het binnenland en mag ik onze boeren in Vlaanderen opnieuw gelukkig proberen maken’, aldus Dina.

Wie die boeren precies zijn, wilden de presentatrices vorige week nog niet verklappen, maar vandaag stellen ze bij VTM de eerste drie kandidaten voor. Zo bijten Veerle, David en Frits zondag de spits af in de eerste oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’. Naast vijf jongemannen doet er dit seizoen dus opnieuw een vrouw mee aan het programma. De boerenstiel is namelijk al lang niet meer enkel en alleen een mannenbusiness. Wie ze zijn, welke stiel ze beoefenen en hoe hun ideale partner eruitziet, komen we nu zondag te weten.

1 / 3
Veerle (29)
David (36)
Frits (23)
Veerle (29)
Veerle (29)

David (36)
David (36)

Frits (23)
Frits (23)

De eerste oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ wordt zondag om 19u50 uitgezonden op VTM. Wie een van de kandidaten beter wil leren kennen, kan zich vanaf zondagavond meteen inschrijven. Succes!

Lees ook: