Home Lifestyle PRIMEUR: boer Tristan (25) zoekt een man in ‘Boer zkt Vrouw –...

PRIMEUR: boer Tristan (25) zoekt een man in ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’

Volgende week zondag mogen we met hem kennismaken.

© VTM

Gisterenavond mochten we kennismaken met de eerste drie kandidaten van de VTM-reeks ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’. Volgende week is het aan de laatste boeren om zich voor te stellen aan kijkend Vlaanderen. Dat zal gepaard gaan met een primeur, want voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaat een homoseksuele boer op zoek naar een partner.

Veerle (29), Frits (36) en David (23) deden gisteren de hartjes in sommige woonkamers ongetwijfeld al een pak sneller slaan. Ook volgende week zondag zullen er nog een aantal boeren voorgesteld worden, waaronder Tristan (25). Hij wil met behulp van het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’ niet op zoek gaan naar een lief boerinnetje, maar wel naar een man. En dat is een primeur!

Home Sweet Home

In het vijfde seizoen ging de Antwerpse boerin Conny op zoek naar haar ware boerin, maar er ging in de reeks nog nooit een mannelijke boer op zoek naar een partner van hetzelfde geslacht. Net zoals in ‘Blind Getrouwd‘ zal dat dit jaar voor het eerst wél het geval zijn. Tristan zal volgende week zondag zijn opwachting maken in ‘Boer zkt Vrouw’ en zich voorstellen aan de kijkers. Veel komen we van hem nu dus nog niet te weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De afgelopen twee jaar trokken Dina Tersago en An Lemmens met ‘Boer zkt Vrouw’ naar het buitenland om er enkele Vlaamse boeren aan een lief te helpen. Dit seizoen zal het VTM-programma zich noodgedwongen in eigen land afspelen. De tweede groepsaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ wordt zondag om 19u50 uitgezonden op VTM.

Lees ook: